srijeda, 7. lipnja 2017.

Vatrootporan knauf cijena

Vatrootporan knauf cijena Izražene su cijene s popustom za jednokratno plaćanje i s uračunatih 25% PDV-a. Spremljeno u privremenu memorijuSlično. RIGIPS-GKF Gips kartonska ploča vatrootporna.

Vatrootporan knauf cijena
CD PROFIL za knauf ploče (suhu gradnju) 60 x 27 mm, L=3000 mm CD profili. Gips ploče građevinske, vatrootporne, vlagootporne. Sve 5 za umjetni, ali ako mi je cijena ista kao i za prirodni, pa zar je umjetni. Oblaganje stropova i zidova na podkonstrukciji, šahtovi, ne nosivi pregradni zidovi, spušteni stropovi, poludovršeni.
Vatrootporan knauf cijena
Obavezno onaj vatrootporni knauf koji se ne savija od vrucine.


SVE CIJENE SU INFORMATIVNOG KARAKTERA I IZRAŽENE SU BEZ PDV-a. Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om. Cijene konstrukcija, UD, CD i drugih profila, te ostalog knauf i rigips. Siniat gips-kartonska ploča (vatrootporna) 12. KNAUF FUGEN FILER 5 KG , cijena = 5,90 KM. KOMPLETAN MATERIJAL ZA SUHU GRADNJU - VEOMA POVOLJNO.


Rigips ploča vatrootporna "KNAUF" 2000x1250x12,5mm. Ovdje ćemo objavljivati aktualne i najpovoljnije cijene materijala.

Vatrootporan knauf cijena
Formular za dojavu promjena cijena materijala. Za zaštitu od požara upotrebljavaju se Rigips RF vatrootporne ploče. PROIZVOĐAČ: KNAUf ili RIGIPS - preuzmi cerfikikat proizvoda. OSOBINE: Vatrootporne GKP su ploče čije je gipsano jezgro dodatno. GKP je paropropusna - upija i ispušta vodenu paru, tj.


Dakle čime da pregletam knauf ploče koje će prekrivati kamin. Teranil nije materijal za gletanje knaufa. Namena, Gips karton ploče koriste se za oblaganje plafona i zidova. Izuzetno su lake i jednostavne za montažu. VATROOTPORNE GIPSKARTONSKE PLOČE (RF). Debljina 15 mm, Dimenzije: 1250 x 2000 mm.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.