srijeda, 7. lipnja 2017.

Xenon svjetla tehnički pregled

Xenon svjetla tehnički pregled Ako naknadno ugrađeni xenon kit ne udovoljava homologaciji vozilo neće proći tehnički pregled, a može biti i isključeno iz prometa. Neoriginalna "xenon" svjetla više ne prolaze na tehničkom pregledu. Glavna svjetla (kratka i duga) sastoje od više sklopova, uređaja i.

Xenon svjetla tehnički pregled
U Pravilniku o tehničkim uvjetima vozila u prometu na cestama, čl. Vijesti › Hrvatska › DogađanjaSpremljeno u privremenu memorijuSlično11. Kada su se xenon svjetla pojavila kao potpuni tehnološki novitet za. Pitanja i savjeti za tehnički pregled.
Xenon svjetla tehnički pregled
Atest naknadno ugrađenih dijelova ili skidanje? Naknadna ugradnja XENON svijetla - Vidi.


Ponuda – potražnjaSpremljeno u privremenu memorijuSlično24. Imas duplo a mozda i troduplo vise svjetla. Xenon svjetla donose znatno bolju preglednost ceste u noćnim. Ma slobodno ali vi fakat svjetala nemate, govorim o puntu 2 sa onim kao. Ali, ako prodjes tehnicki pregled sa autom kakvo je sa xenonima. Bio jučer u Zvonimirovoj na ovom preventivnom tehničkom pregledu i očekivano. Ali dati toliko novaca samo za atest svjetala i je too much.


Xenon svjetla tehnički pregled
Smije li se ovjeriti tehnički pregled vozilu kojemu su naknadno. Sve te xenon efekt žarulje nemaju veze sa xenonom, nego im je balon. Besplatan pregled vozila u stanici za tehnički pregled Besplatan pregled vozila u stanici za tehnički pregled Zimski. A to su xenon žarulje odnosno setovi. Zanima me da li ima netko iskustva sa kupnjom xenon kita sa. Kako obaviti tehnički pregled vozilu kojemu je naknadno ugrađena ili.


Nehomologirani "ksenon" kit (lijevo) i nehomologirana svjetla za vožnju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.