srijeda, 5. srpnja 2017.

Auto svjećice cijena

Auto svjećice cijena Možete izabrati kvalitetne svjećice i grijače motora priznatih proizvođača. Trgovina sa autodijelima i dodatno auto opremo. Naručite online ali nazovite 01 777 67 63.

Auto svjećice cijena
Champion svječica L 87 YC (cijena za 1kom) navesti broj komada 1. Proizvod trenutno nije dostupan za prodaju. NGK je vodeći svjetski proizvođač svjećica i grijača za motore sa unutarnjim. Pogledaj slične oglase u rubrici: Auto elektronika i autoelektrika.
Auto svjećice cijena
Niske cijene plus popust od 20% za gotovinsko plaćanje! I gdje se mogu nabavit i za koju cijenu?


Pa imaš ih u svakoj prodavaonici auto dijelova: samo reci tip vozila i godište i čovjek će ti ih dati. Je li postoji kakva primjetljiva razlika (osim u cijeni) kad se koriste. Jedina razlika ti moze biti, da losa svjecica ne daje iskru (auto cuka) i da. Razlike između Iridium svjećica7 pro 2011Renault Twingo svjećice24 stu 2010Interval izmjene svjecica i zupcastog remena14 svi 2010Svječice u plinašima! Svjećice - DIJELOVI I PRIBOR - Tpp - trgovina i zastupanje. Cijene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Svjećica je vrlo važna komponenta motora s unutarnjim.


Auto svjećice cijena
Metalni dijelovi svjećice pod dugotrajnim utjecajem vlage i soli. K20PR-V11 – Denso svjećice Kia Shuma 1. Auto mi losije pali nisam siguran da li su ikad mijenjani auto ima 182000 km. I nakon sve priče da nema razlike u običnim i Iridium svječicama mogu samo reći da NIJE istina! Nakon više od 4 godine i gotovo 60000km sam u auto stavio NGK Iridium svječice. CIJENA S POPUSTOM u kunama: 17,60 Kn Cijena s popustom u Eurima: 2. SENTECH - kablovi nove generacije koji su proizvedeni s ferit jezgrom koja se. ZFLS razvija, proizvodi i prodaje upravljačke sustave za osobne automobile i. Bosch je nagradio kompaniju Tokić d. Kako provjeriti kablove za svjećice. Nego, da krenem iz početka, auto od samog početka ne radi dobro, a posebno od kada je u njega plin.


Trebala bi za svojeg limenog mezimca kupiti nove svjećice prije zime,pa me zanima kojeg. Da napomenem,auto je 1,4 55kw-75KS ,99.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.