srijeda, 5. srpnja 2017.

Talijanska mafija dokumentarac

Talijanska mafija dokumentarac Italijanska mafija u Americi 1 (sa prevodom). Svjedočite razlikama između današnje američke i sicilijanske mafije. U SAD-u, mafija je poljuljana, no.

Talijanska mafija dokumentarac
Scenarist Maurizio Braucci četiri je godine proučavao kako funkcionira talijanska mafijaFilm koji je autentičnim prikazom napuljske mafije. Grijesi moga oca" (Pecados de mi padre) Kriminalistički dokumentarac o. Svi oni koji žele znati kako se razvila mafija u Americi moraju pogledati ovaj film.
Talijanska mafija dokumentarac
Ako (nekim slučajem) još uvijek niste pogledali kultnog “Kuma” (The Godfather)… ukratko, to je mafijaški film iz 1972. Kako je nastala talijanska mafija?


Donosimo vam jedan super dobar dokumentarni film koji govori o balkanskoj mafiji. Balkan je, na žalost, poslije rata postao plodno tlo za sve oblike kriminalnih. Mafija, gangsteri i loši momci su česta tema svetske kinematografije. Ipak, neki od ovih ostvarenja su postali klasici sveta filma. Pogledajte listu najboljih filmova. Prva na listi svjetskih mafija je ruska mafija, s oko pola milijuna članova. Slijedi je jedna od najstarijih mafija na svijetu - talijanska, s desetak.


Talijanska mafija dokumentarac
Večito zanimljiva i intrigantna tema za razgovor ili snimanje filmova, sigurno jeste poznata sicilijanska mafija odnosno Cosa Nostra. Prema procjenama BKA (njemačke verzije Ravnateljstva policije), u proteklih deset godina je talijanska mafija u Njemačkoj zaradila 123. Na organiziranom kriminalu godišnje se. Nazvan je Pametni don (diplomirao je ekonomiju), banda ovog mafijaša rođenog u Ukrajini ima multinacionalni domet, a umiješao je prste u. Bulger je na početku samo sitni kriminalac s velikim ambicijama. U južnom dijelu Bostona smeta mu talijanska mafija koja ma otima dio kolača.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.