četvrtak, 6. srpnja 2017.

Sadnice oraha rasadnik

Sadnice oraha rasadnik Sadnice oraha rasadnik Najveća ponuda i najbolje cijene: sadnice oraha. Sadnice nisu iz rasadnika, prodajem vlastite. Sa vlastitim iskustvom i znanjem posvetili smo se rasadničarstvu i to proizvodnji voćnih sadnica te.

Sadnice oraha rasadnik
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoORAH (Juglans regia L.) – sadnice oraha. U ponudi imamo slijedeće sorte sadnica oraha: Apollo, Saturn, Mars, Seiferdorfer, Jupiter, Lake. Naš obiteljski rasadnik registriran je 1991 godine.


Sadnice oraha rasadnik
Orah je specificna sadnica koja se moze saditi u svim vrstama zemljista. Najbolje rezultate postize u zemljistima koja se nalaze u dolinama reka. Značajna su dva uslova vazana za zemljište koja omogućavaju da se orah uspešno razvija i daje obilne prinose i dobar kvalitet plodova. Znači sadnice cijepljenog oraha garantiraju kvalitetu, jer se zna koje su se. Naša tvrtka u mjestu Ruševac na području općine Brestovac u blizini grada Požege, posjeduje rasadnik oraha pod nazivom “Juglans” u sustavu ekološke. Poznato je da u rasadnicima ima najviše posla u proljeće i jesen. Ipak, najbolje uspeva na dubokim i. SADNICE ORAHA ORAH SADNICE DVOGODIŠNJE I TROGODIŠNJE.


Sadnice oraha rasadnik
Sadnice oraha rasadnik
SANJDA I ODRŽAVANJE Orah nije veliki probirac zemljišta, tako da moze da uspeva čak i na kamenitom zemljištu. Prodaja sadnog materijala oraha i kestena. Iz nase ponude izdvajamo sadnice oraha domaci sejanac, sadnice oraha sejnovo, ali i druge sadnice voca i. Pogledajte ponudu nasih sadnica voca - oraha! Zbog značajno veće zainteresovanosti o uzgoju oraha u odnosu na druge voćne vrste, rasadnik Argus je pokrenuo specijalizovnu stranicu o uzgoju oraha. Upakovane sadnice potpuno su zaštićene od isušivanja i oštećenja. Rasadnik “Orah”; Kanjiški put 186; 24413 Palić; Srbija.


Kaže da se mnogi još uvijek odlučuju za sadnice oraha sjemenjaka koje. U rasadniku Displantarium iz Starog Petrovog Sela, među prvima u.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.