četvrtak, 6. srpnja 2017.

Simptomi pokvarene turbine

Simptomi pokvarene turbine Normalan simptom pokvarene turbine je gubitak snage motora. Pogledajte moguće uzroke ispod, i relevantna rešenja u svakom konkretnom slučaju. Konkretno me zanima sto znaci, kako se manifestira kada pocne fuckati? Prije će biti da je do pumpe visokog pritiska, da je turbina u leru bi primao gao bez problema. Kvarovi turbina - Tony Turbinatonyturbina. Ovaj kvar najčešće nastaje usled zaglavljenja ventila turbine ili varijabilne geometrije turbine, odnostno njihovih neispravnosti kao i neispravnosti vakumske.


Simptomi neispravnosti se ne moraju uvek pojaviti pojedinačno a što više njih. A jel normalno je da turbina zvizdi kad je hladno oko 0 stepeni? Sve u svemu pokvarena turbina se dobro cuje a ne ona sto malcice neprimetno zazvizde pa. Kada se predjem 1500 obrtaja pocinje da se pali turbina i cuje se kao. Et nije proslo dugo kad sam glavu radio na motoru, pa opet novi problem :tuzan. Koji su simptomi da je turbina otisla?


Dali se može i kako pojačati zvuk tzv. Majstor reče turbina , najverovatnije mehaničko oštećenje. Crni dim u većini slučajeva znači da motor. Ovde napiši sve simptome ,koji se dešavaju na motoru. Mrčela druže neznam šta da ti kažem kakvi su simptomi. To su uglavnom turbina, EGR ventil, protokomer i injectori, a treba obratiti pažnju i na. Tipični simptomi kvara EGR ventila su gubitak snage i dima iz auspuha. Sa pokvarenim diznama sagorevanje goriva u cilindru je loše.


Auto opet pregledan creva i turbina i konsultovao sam se sa jos par. Mene interesuje kako izgleda simptom potpuno pokvarene turbine. Oštećenje rotora turbine dovodi do debalansa rotora turbokompresora, i samim tim i. Ovaj kvar turbokompresora prate i simptomi kvara na motoru kao što su. TURBINA nova za GOLF BMW MERCEDES RENAULT AUDI.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.