utorak, 25. srpnja 2017.

Suzuki vitara 2015 cijena

Suzuki vitara 2015 cijena Ljubiteljima Suzukija važan je i podatak da se nova VITARA proizvodi u EU te nije dodatno opterećena carinskim davanjima. Savršen pratitelj za moderne ljude koji cijene izuzetnost. NOVA GRAND VITARA 1,6, JX-E, 3, ručni, 5 st.

Suzuki vitara 2015 cijena
Navedene cijene su do registracije i uključuju PDV po stopi 25%, poseban porez na motorna vozila i sve. Tradicionalno povoljan i dugovječan mali SUV. GL+ i doplata za dvobojnu karoseriju digli su, doduše, cijenu testnog modela na 132. Cijena je jako pristojna od 110 tis kn za pocetni model tj pocetna oprema koji kod Suzukia naravno nije skrta.
Suzuki vitara 2015 cijena
Kn sa PDV-om Godište: 2017 Šifra: 17004.


Nova je Vitara srodnik novog SX4 te je Suzuki mudro u kompaktnu klasu pozicionirao dva modela - crossover SX4 i SUV. Očekivana cijena cijena osnovnog dizelaša (1.6 DDiS GLX Elegance 2WD ): 159. Nissan Juka, Mazde CX-3, Renault Captura… i to po senzacionalnoj cijeni od 111. Auto motor i sport - Prvi test Suzuki SX4 1. Suzuki Vitara automobili, prodaja novih i polovnih Suzuki Vitara vozila. Osnovni model “vitare” pokreće benzinski motor zapremine 1. Prethodne generacije modela Vitara su slovile za simpatični, no i razumni izbor automobila u. Naime, Vitara u ruci drži nekoliko snažnih aduta među kojima se ističu izgled, razina opremljenosti i cijena, a o inače.

Suzuki vitara 2015 cijena
Međunarodnom salonu automobila od 20.


Suzuki u areni Hale 1 izlaže kompletnu gamu automobila, sa novom Vitarom na. Promotivna cena za S-Cross sa Basic opremom je i dalje 12. Tokom vremena, Vitara je evoluirala kroz promene u veličini, tehnologiji i nameni. Novost u ponudi Suzukija Vitare je najsnažniji model S. Pokreće ga moderni 1,4 BOOSTERJET turbo benzinski motor, a na.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.