petak, 11. kolovoza 2017.

Citroën c-elysee

Citroën c-elysee Citroën C-Elysée koristi cjelokupno znanje i iskustvo marke CITROËN. Osmišljen je ponajprije kako bi ispunio očekivanja međunarodnog tržišta. Prikaz vozila koje trenutno konfigurirate nije moguće.

Citroën c-elysee
Rabljena Citroen C-Elysee vozila: prodaja Citroen C-Elysee auta iz cijele Hrvatske u malim oglasima sa slikama i cijenama Citroen C-Elysee automobila. Razlika u cijeni od 5000 kuna u odnosu na benzinca velika je prednost za dizelski C-Elysée. Prtljažnik od 508 litara je među najvećima. Glavni adut Citroena C-Elysee je početna cijena od samo 83.
Citroën c-elysee
Kompaktna limuzina dužine 4,43 metra proizvodi se u Španjolskoj i ima.


Spemili smo za Vas odličnu ponudu za Citroen C-Elysee s dvije varijante motora, Citroen C-Elysee Blue HDi 100, Te Citroen C-Eylsee Pure Tech 82 po. Prezentacija za hrvatske medije jučer je u organizaciji održana u Zagrebu. Citroën je tako predstavio svoj novi model, kompaktnu limuzinu koja. VTi Exclusive zaključak je bitno povoljniji. Reklo bi se da se radi o ozbiljnoj. Citroën i Hokejaši KHL Medveščak nastavljaju uspješnu sportsku priču.


C-Elyseé je limuzina koji teži biti što prostranija i udobnija te pritom stajati osjetno manje od prosječnog predstavnika kompaktne klase. It was designed to meet the needs of international markets as a priority.

Citroën c-elysee
Napravljen je da prvenstveno zadovolji potrebe međunarodnih. NUEVO CITROËN C-ELYSÉE, equilibrio perfecto entre compacidad y bienestar para 5 pasajeros y sus equipajes. Citroënie C-Elysée doskonale sprawdza się w trudnych warunkach. Elagancka i trwała limuzyna zapewnia wysoki poziom bezpieczeństwa dla całej rodziny.


Novi Citroen C-Elysee i Peugeot 301 Automobili. Koji je razlog da Citroen nikad ne zvuči odlično? Der CITROËN C-Elysée ist eine robuste Limousine mit großzügigem Platzangebot, die vom gesamten Know-how der Marke CITROËN profitiert. Prodaja ovih osvježenih Citroënovih modela koji će se za europsko tržište proizvoditi u Vigu započinje u. The Peugeot 301 is a compact car, produced by the French automaker Peugeot. It was announced to the public in May 2012, with an official launch that took place at the Paris Motor Show in September. Nova trodijelna limuzina Citroën C-Élysée proizvodi se u Vigu u Španjolskoj, a početak prodaje je krajem 2012.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.