utorak, 15. kolovoza 2017.

Midea klima uređaji uputstvo za upotrebu

Midea klima uređaji uputstvo za upotrebu Klima uređaj neće raditi ako zavjese. Kad je klima uređaj spreman za upotrebu upalite ga i na zaslonu unutarnje jedinice počet će. Pregledajte upute za korištenje klima uređaja, kataloge, cjenike i tehičke priručnike za klima uređaje.

Midea klima uređaji uputstvo za upotrebu
Korel uputstva za korištenje KSAF-12GRA. Odaberite odgovarajući klima uređaj za svoj prostor. TURBO-taster kod klime Midea,služi da uređaj poveća jačinu hlađenja,taj rad nemože biti duži od 30.


UPUTSTVO ZA UPOTREBU MIDEA klima uređaj (uz daljinski upravljač R51) 1.

Midea klima uređaji uputstvo za upotrebu
Zahvaljujemo na kupnji klima uređaja. Pažljivo pročitajte ova Uputstva za uporabu prije. Pre korišćenja klima uređaja pažljivo pročitajte uputstvo i čuvajte ga radi budućeg informisanja. Univerzalni daljinski upravljač za klima uređaj model URC. Funkcije klima uređaja na daljinskom upravljaču. FAN (provetravanje): je režim rada u kome klima uređaj vrši prinudnu cirkulaciju.


Odlaganje ambalaže u kojoj ste kupili vaš klima uređaj. Prije upotrebe klima uređaja, molimo vas da pažljivo pročitate ove Upute. Ako su filteri zapušeni i prašnjavi operativnost klima uređaja slabi, što dovodi do veće.

Midea klima uređaji uputstvo za upotrebu
HEAVY INDUSTRIES, FUJITSU, PANASONIC, SINCLAIR, HAIER, MIDEA i LG. Kada klima uređaj nije u upotrebi duži vremenski period, poželjno je da. Midea obična klima i posle 5 godina radi besprekorno, greje kao luda na -12 stepeni :) Leti Hladi kao. Uputstvo za upotrebu za klima-uređaj tipa Split. Prilikom upotrebe ovog klima uređaja u europskim zemljama treba da se.


KLIMA UREĐAJ - SPLIT MODEL za opću uporabu. Pitajte svog prodavca za ugradnju klima-uređaja. Odgovor je opet u nama, a glasi pravilno korišćenje klima uređaja. Kao i svaki drugi tehnički uređaj i klime imaju uputstvo za upotrebu, koje ćemo upotpuniti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.