utorak, 15. kolovoza 2017.

Pametni punjač akumulatora

Pametni punjač akumulatora Punjač akumulatora prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: punjač akumulatora. Da može da prekine punjenje akumulatora po zadatim elementima, struje i.

Pametni punjač akumulatora
Međutim, meni takvi "pametni" punjači nikako ne odgovaraju. Profi-punjači koštaju od 100 EUR, pa na više. Ako se bavite elektronikom iz hobija, evo vam prilike da si napravite pametni punjač koji zna isprazniti bateriju. Potpuno automatski punjači za akumulatore, za 6, 12, 24 i 36V sisteme.
Pametni punjač akumulatora
Zato što on sam uključuje i isključuje punjenje ovisno o naponu. Autor Tema: CTEK "Pametni" punjač (Posjeta: 9012 ). Optimate III SP se preporuca za akumulatore do 28 Ah.


Ako već hoćeš punit kupi neki "pametni" punjač (ima u Lidlu C-Tec za 130 kn) i ne kemijaj sa strujama i. Mnogi se pitaju koji punjač upotrebiti, jer se mogu naći i fabrički sa dosta. Kod punjenja akumulatora sa ovim automatskim punjačem. Zanimljiva stvar je da su ovo samo punjaci i ne mogu raditi bez akumulatora (osim prepravke odnosno ubacivanja posebnog napajanja) to jest. Inteligentnan punjač sa najnovijom tehnologijom inverter za nježno i učinkovito punjenje svih vrsta 12-voltnih baterija. Klasične punjače pomalo istiskuju efikasniji, lakši i manji elektronski punjači, tzv.

Pametni punjač akumulatora
Prvenstveno su konstruirani za punjenje 12V akumulatora. Tehničke karakteristike: Displej: ampermetar. Samsung Galaxy J3 LTE Dual SIM pametni telefon, White (Android).


PAMETNI PUNJAC AKUMULATORA 24V (GEL I OLOVNI) ZBOG VELIKE POTRAZNJE PRE LICITIRANJA PROVERITI DA LI JE DATI PUNJAC TRENUTNO. Automatski punjač C3 0189999030 Bosch - Fleksibilna primjena – uređaj za sve.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.