utorak, 15. kolovoza 2017.

Postavljanje knauf profila

Postavljanje knauf profila Montaža vertikalnih nosivih profila (Movie 5). Oblaganje postojećih zidova Rigips pločama idealno je za pokrivanje neravnina zida, pukotina, ispucalog. Najčešće se ovakvi zidovi postavljaju na standardan način. Koji je propisani razmak CW profila kod izrade pregradnog zida? Da li se na Knauf suhi estrih može naknadno postaviti pregradni zid? CW PROFIL 50, L=3000 mm, za izradu pregradnih zidova, oblaganjem knauf pločama. CW profili se postavljaju vertikalno u UW profile koji su montirani na pod.


CD knauf profili se postavljaju na razmaku 40cm. Gipsane ploče se postavljaju okomito na smjer postavljenih CD profila. Od materijala će vam trebati: UW profili, gips-kartonske ploče, vijci za njih. Prilikom pričvršćivanja profila na pod potreban je oprez. Gips-kartonske ploče Rigips, Knauf ili Baumax se pričvršćuju za profile, odnosno. Radim drvenu konstrukciju ( drvene grede 10x12 ) na koju cu kasnije staviti knauf ploce ( na grede, a ne izmedu greda ) znaci s gornje strane. Najveći dozvoljeni osni razmak nosivih CD profila je ≤ 100, a dozvoljeni. Mozda ti nisi to ucinio pa ti se knauf objesi izmedju dva profila?


UW profili se za plafon pričvršćuju brzomontažnim šrafovima sa tiplovima.

Postavljanje knauf profila
Postavljanje knauf profila na strop i zidove, površina zidova je 130m2, strop 80m2, na zidove izolacija od 5cm. Mesto gde postaviti UW profil na podu prostorije, a tako da budući zid bude. S obzirom da nikad nisam radio a probao bih pokriti Knauf plocama jednu krovnu kosinu molim za pomoc i savjet: - koliko je potrebno duboko sklaplelom ili. Koje Knauf podne ploče i koje debljine mogu postaviti u plivajući pod? Da li se već na takav krov može stavljati konstrukcija (profili) i oblagati knaufom ili je.


Adaptacija potkrovlja obavlja se osobito brzo korištenjem metalnih profila, jer se neravnine s lakoćom izjednačavaju pa lakše.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.