petak, 18. kolovoza 2017.

Prelazak granice sa srbijom

Prelazak granice sa srbijom Ako ste državljanin Srbije možete i sa ličnom kartom. Ipak, najbolje je preći meku granicu uz pomoć policajca, imati naš dobro. Nikšić–Trebinje, na kojima se može proći sa ličnom kartom. Sremska Mitrovica – Ukoliko krenete na put u neku od susednih zemalja preporučeno je da imate novu biometrijsku ličnu kartu inače može da. Doduše oni ne moraju da te puste preko granice i ako im se ne sviđa tvoja. Sremsku Racu sa starom licnom kartom bez ikakvih problema.


Ministri inostranih poslova BiH Igor Crnadak i Makedonije Nikola Poposki očekuju da će uskoro biti postignut sporazum da građani ove dve.

Prelazak granice sa srbijom
E ovako, zanima me da li sada mogu preci granicu sa licnom kartom. U maju će građanima BiH i Albanije, koji putuju cestom, biti potrebna samo lična karta za prelazak granica. Makedonija i BiH najavile su potpisavanje dogovora o međusobnom priznavanju vozačkih dozvola i o prelasku granice sa ličnom kartom za. Prilikom prelaska državne granice BiH obavezno je prijavljivanje iznosa. Prelazak hrvatske granice sa ličnom kartom BiH od 1. Građani BiH koji imaju biometrijski pasoš ne trebaju vizu za. Isto vrijedi i za prelazak granice kod Neumskog koridora.


Nema prelaska granice sa pasošem Kosova. Te osobne iskaznice ne mogu se koristiti kao putne isprave za prelazak državne granice jer ne odgovaraju sadašnjim međunarodnim.

Prelazak granice sa srbijom
Potpredsednik Vlade Thaçi: Sporazum sa Makedonijom za prelazak granice sa ličnom kartom, olakšanje za građane i biznise. Herceg Novi, Tivat i Kotor, granicu ne mogu da prelaze sa ličnom kartom, nakon. Iako vam za prelazak granice unutar schengenskog prostora English više nije potrebna putovnica, i dalje je preporučljivo sa sobom imati. Svi projekti koje je Agencija za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka BiH (IDDEEA) od svog osnivanja 2008. Crnu Goru, kako bi se turisti bolje upoznali sa obavezama koje imaju prilikom prelaska državne granice.


Evropske unije (EU), moći u Srbiju putovati samo sa ličnom kartom. Za prelazak granice lica starijih od 15 godina potreban je samo. Hrvatske sa ličnom kartom kao do sada. Crne Gore sa licnom kartom I odobrenjem.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.