subota, 19. kolovoza 2017.

Sony xperia t3 cijena u hrvatskoj

Sony xperia t3 cijena u hrvatskoj Trend koji je započet prije par godina, ne da nije prekinut, već se u međuvremenu. Sve o njoj saznajte iz recenzije u nastavku. Unatoč tome što je T3 doista cool uređaj prilično je to visoka cijena.

Sony xperia t3 cijena u hrvatskoj
Pogledaj ostale Sony proizvode u ovoj kategoriji ili u svim kategorijama. Prodaja Sony mobitela u oglasima sa slikama i cijenama. Testirani Xperia T3 u tankom izdanju debljine 7 mm predstavlja zanimljivi.


Xperiju Z3 i to se osjeti, od same cijene pa do.

Sony xperia t3 cijena u hrvatskoj
Hrvatskoj i omogućuje nam brzinsko korištenje Interneta. Prikazana cijena uređaja vrijedi za prijenos broja na Tele2 pretplatu za korisnike koji aktivno koriste usluge. BESPLATNA DOSTAVA, 2 godine jamstva. Online kupnja po najnižim cijenama u Europi. Sony se usprkos svojem ne baš sjajnom poslovanju u proteklih. T3 kao što smo rekli nema ovu zaštitu, te je samim time svrstan u „normalne telefone“ na koje i dalje moramo nešto više paziti.


Samo u webshopu - dodatni 1GB u tarifama Bez Granica L+, XL+ i XXL+. Sonyjeva Xperia T3 dolazi s 1,4 GHz četverojezgrenim procesorom, 1 GB. Sony je u utorak predstavio još jedan telefon koji bi mogao biti poželjan.

Sony xperia t3 cijena u hrvatskoj
T3 početi isporučivati krajem srpnja, bez detalja o državama i cijenama. Barceloni, te po specifikacijama i cijeni spada u sredinu Sony NXT serije. Nokia Lumia 610 u Hrvatsku je stigla krajem lipnja, zajedno s Nokiom. U sklopu servisa imamo i dučan u kojemu nudimo prodaju i otkup mobitela , kao dodatne.


SONY i SONYERICSSON - DEKODIRANJE i SERVIS. Xperia M, Xperia M2, Xperia T, Xperia T3, Xperia Z, Xperia Z 1 , Xperia Z1 compact, Xperia Z2. SAD se navodi cijena od 399 dollara. Danas sam malo isprobao mobitel u T-mobileu i šokirala me ova spoznaja. Novi telefon James Bonda zove se Xperia T. Popust za kupnju u webshopu i besplatna dostava. Uz tarifu na pretplatu plaćate povoljniju cijenu uređaja, a u webshopu. Stigao je u Hrvatsku i cijena je od 3 800 kn pa naviše za slobodni uređaj.


Tele2 je danas započeo tjedan „Cijena padalica“ pametnih telefona uz uštede i do 3. Cijena: Od 398 kuna u webshopu Hrvatskog Telekoma. Popis proizvoda proizvođača SONY, razvrstani po kategorijama. ALO ALO u svojoj ponudi ima najveći izbor mobitela i dodatne opreme za njih. Robne marke kao što su Apple, Samsung, CAT, Huawei, Microsoft Lumia, HTC. Xperia T3 je jedan od onih modela koji ne dobivaju gotovo nikakvu pažnju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.