subota, 19. kolovoza 2017.

Stockholm zanimljiva mjesta

Stockholm zanimljiva mjesta Stockholm zanimljiva mjesta Producentica Ana Cvitaš otkriva što ne smijete propustiti od švedske prijestolnice. Osim prijemnih prostorija, postoji nekoliko zanimljivih muzeja u palači, uključujući Kraljevski arsenal. Posjeti su to s djecom, redovito na mjesta koja će ih zabaviti.

Stockholm zanimljiva mjesta
Stockholm zanimljiva mjesta po kategorijama:. U tom slučaju svakako posjetite mjesne galerije i njihovu zanimljivu ponudu. Zugla vlakom za Ferihegy pa još malo busom.
Stockholm zanimljiva mjesta
S obzirom na našu težnju ulasku u EU, moram spomenuti jednu zanimljivu stvar koja se meni dogodila.


Noćni život glavnog grada Švedske je prepun događanja i odličnih mjesta za provod. Zanimljivo je da kroz zgradu Parlamenta prolazi kratka. Monitori po cijelom aerodromu vas vode do mjesta na koji želite ići, dovoljno je. Većina ljudi glavni švedski grad zamišlja kao mjesto u kojem su temperature. Drugo kultno mjesto je Wallmans Salonger dinnershow, sa nekoliko raznih. Bivši izbornik srušio slavni klub u gostima i zasjeo na treće mjesto.

Stockholm zanimljiva mjesta
Neobična, zanimljiva, daleka, visokoobrazovana, godinama je bila sinonim za.


Otok je idealno mjesto za cjelodnevni izlet jer je na njemu smješteno pregršt. A i gradić je lijepo sređen, ima zanimljivih stvari za vidjeti. U muzeju imate priliku vidjeti taj 69 metara dugački brod, a zanimljiv je. Ljetnim slavljima nema kraja, a ako se baš ništa drugo ne događa uvijek je zanimljivo vidjeti glasnu izmjenu Kraljevske straže. Tko je za jedan kratki city break u Švedskoj? Dva se mjesta ipak moraju posjetiti.


Bookmark interesting places in the. Proteklih godina Eurosong se vratio na jedno sjajno mjesto. Neću vam puno toga otkrivati da ne copramo, ali da, za iduću godinu planiramo nešto jako zanimljivo… BORKO VUKOSAV.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.