petak, 11. kolovoza 2017.

Suzuki split motori

Suzuki split motori Voditelj servisa i svi tehničari prošli su zahtjevnu obuku Suzuki Motor Corporation, te su osposobljeni za rad na svim uređajima i otklanjanje eventualnih. ATT SUZUKI je najveći distributer Suzukija u ovom dijelu Europe. Moderno opremljena koncesionarska kuća, s dugom tradicijom. Najaviš se na 021 540 765 "Eurorent" u Splitu, dogovoriš servis i dođeš. Radi servis i popravak isključivo japanskih motora. Nebojša ne znam ali zločesti govore.

Suzuki split motori
E sad vi procjenite ja nebi kod njega ni za. Prije 8 godina Suzuki je izbacio svoj prvi GSX-R1000.


Bio je to motor koji je pokosio konkurenciju, daleko ispred svog vremena i konkurencije po pitanju snage. Rijeka- Generalni zastupnik za Republiku Hrvatsku i ovlašteni prodajni i servisni centar automobila, motocikala i skutera Honda. Nebojsa i Bacic su ti bili ovlasteni serviseri. Spremljeno u privremenu memorijuSuzuki vanbrodski motor DF2. Trumbićeva obala 13, 21000 Split, HrvatskaNaša lokacija. Splitu, je ovlašteni servis Suzuki vanbrodskih motora, koje prodajemo kao i njihove rezervne dijelove. U mogućnosti smo ponuditi originalne dijelove za Suzuki motocikle po najboljim cijenama i u veoma kratkom roku isporuke.

Suzuki split motori
Sve više nautičara odabire Suzuki izvanbrodske motore jer kad se jednom upoznaju sa naprednom četverotaktnom tehnologijom shvate da ne postoji ništa.


NOVI SUZUKI BURGMAN 200 - NOVI SUZUKI V-STORM 1000 ABS. Dobrodošli na web-stranice SUZUKI MOTOCIKALA u BiH. Ovlašteni je uvoznik, distributer i serviser Suzuki. Riječ je o Motoru SUZUKI DF 6, 4 TAKTA,GODIŠTE 2008,duga. Dođem u dućan Baracuda na Metejušci u Splitu od firme Motonavis d. SUZUKI MARINE ima široki raspon izvanbrodskih motora, od 2.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.