petak, 6. listopada 2017.

Crni dim iz auspuha kod benzinca

Crni dim iz auspuha kod benzinca CRNI dim iz auspuha,ili BJELI dim ,sta znaci prvo a sta drugo. Crni dim plavičasti - ulje prolazi u cilindar isto kao u benzinca. Ponekad vam boja dima koji izlazi iz auspuha može dati znak da sa vašim automobilom nešto nije u redu.

Crni dim iz auspuha kod benzinca
BMW 530d - kod ubrzavanja dimi crno20 tra 2012Bijeli dim iz auspuha ? Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu10. Kao što se vidi iz naslova teme ide crni dim iz auspuha prilikom voznje a i. Nedavno sam primijetio da izbacuje crni dim iz ispuha pa me zanima što to može biti.
Crni dim iz auspuha kod benzinca
Odlično vuiče i nema nikakvih drugih.


Bjeli dim općenito kod svih benzinaca znači da je mašina pri kraju. Kako smanjiti kolicinu crnog dima iz auspuha kod diesel motora? Moj dimi do austrije, i poslje ko da imam benzinca, jako malo. Dim iz auspuha20 objava23 lis 2007Više rezultata za alfisti. Page 3 - Motocikli - BJBikers Forumforum. A šta ako dima na nižim obrtajima NEMA, a pojavljuje se crni dim samo kada ga naviješ na veće obrtaje. Kada prijeđe 3000 obtaja motor počne na izbacuje crn dim u ogromnim.


To sto ti dimi iz auspuha crni dim trebalo bi da znaci da sagoreva ulje.

Crni dim iz auspuha kod benzinca
Sad s ovim novim uljem to sve lijepse radi i nakon dugo vremena vratija se stari zvuk pucketanja iz auspuha kad se zagrije. Točan uzrok zbog kojega se stvara crni dim može se znati nakon dijagnostike. EGR ventil, MAF senzor, dize, senzor tlaka turbine. Gust crn dim je samo povremeno izvijao iz auspuha i to u situacijama kad. Dizel se ne vozi na isti nacin kao benzinac, to "potapanje" kod dizela ne.


To je sasvim normalno za dCi motore bez FAP (DPF) filtera da ima crnog dima ako se potopi gas. Ipak ako ga ima previse, to je jedan od. Naslov: Odg: Beo (beli) dim iz auspuha pri ubrzanju. Inache turbina u pravilu baca sivi dim, mada sam gledao i auta dje izbaca crni al bas rijedki slucajevi. To isto moze da se desi i benzincu sa turbinom :yes:. Autor Tema: CRNI DIM-DPF FILTER (Pročitano 1175 puta).


UPALIM, CRN DIM IZ AUSPUHA KAO NA FILMOVIMA VRATIM SE NEKAKO.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.