utorak, 24. listopada 2017.

Crtani filmovi za decu od 3 godine

Crtani filmovi za decu od 3 godine Pažljivko", crtani film Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije. Zabavan i edukativan crtani film - Pepa prase, koji deca jednostavno obožavaju. Međutim, preporuka za decu mlađeg školskog uzrasta je da ne gledaju.

Crtani filmovi za decu od 3 godine
Najbolji i najlepši crtani filmovi za decu – pozitivni i lepi dečiji crtaći za sva. Italijanski animirani crtać karikaturiste Osvalda. Sjajan nemački strip i kasnije crtani film koji je nastao 1912 godine i traje decenijama. Da li i vi sa vašim mališanima sednete i gledate crtane filmove.


Crtani filmovi za decu od 3 godine
Ma naravno, nije resenje postaviti decu pred tv. Crtani film - Banamen, britanski je crtac iz 1983. Crtaći traju po 5 minuta i predviđeni su za decu. Epizode su kratke od po 2-3 minuta, a ima ih ukupno 90. Televizija bi za decu ispod dve godine trebala da bude nepoznanica. Ja preporucujem to svima, jer crtani filmovi koje moj sin gleda uvek imaju neku poruku. Stoga, crtani filmovi koji odgovaraju uzrastu deteta predstavljaju delotvoran materijal. Kako lik Peppa Pig ima oko četiri godine, situacije i nedoumice u kojima se Pepa nalazi su dobro poznate detetu.


Koliko su crtani filmovi važni za odrastanje deteta?

Crtani filmovi za decu od 3 godine
Ova dva crtaća su namenjena deci uzrasta od 3 godine pa na dalje. Strasne price za plasljivu decu - Nestasni decaci. Forum - Dete: crtani filmovi za decu : Odgajanje. Noddy, Tom & Jerry, Thomas and friends, Ružno pače, 3 praseta, Ptica. The Elm-Chanted Forest, Fantasy Forest) je dugometražni crtani film iz 1986. Ona pojašnjava da crtani filmovi imaju dvostruko negativno dejtsvo na decu. Jojići su konačno ugasili sveće, a upalili svetlo: Posle 3 godine.


IGRE ZA DECU, IGRE OD 3 DO 103 GODINE, BESPLATNE IGRICE ZA DECU I ODRASLE, IGRICE-GAMES ZA MALU DECU BESPLATNO.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.