utorak, 24. listopada 2017.

Ugovor o darovanju motornog vozila

Ugovor o darovanju motornog vozila Objavljeni predlošci odnosno obrasci objavljeni su isključivo kao primjeri u informativne svrhe te ne predstavljaju stručno izrađene pravne. Posebni porez na stjecanje motornih vozila u Republici. Dostupno i u maloprodaji Kuzminečka 55.

Ugovor o darovanju motornog vozila
Zna li tko u koliko se primjeraka treba ovjeriti ugovor o kupoprodaji motornog vozila? Zanima me to kao kupca jer moram u poreznu pa onda u. Da bi ste vidjeli koji su ugovori najgledaniji na našoj stranici dovoljno je kliknuti na doljnji link "saznaj više". Mesto i datum zaključivanja ugovora: Poklonodavac: Poklonoprimac: Poklonodavac poklanja, a poklonoprimac.


Ugovor o darovanju motornog vozila
Ugovori o darovanju stana, kuće, zemljišta, poslovnog prostora, garaže. Iz navedenog proizlazi da darovanje rabljenog osobnog automobila kada ga. Cijena: 1,40 Kn; Artikl je dostupan; Kataloški broj: 0. Zakona o posebnim porezima na osobne automobile, ostala motorna vozila. O intelektualnom vlasništvu ZakljuÄ aj Garancija. Porez na prijepis prilikom darivanja vozila i prijenos bonusa. NA OSOBNE AUTOMOBILE, OSTALA MOTORNA VOZILA, PLOVILA I ZRAKOPLOVE.


Koliki je porez kod sastavljanja ugovora o darivanju vozila sa mene na. Ugovor o darovanju je načelno neformalan ugovor, osim u.

Ugovor o darovanju motornog vozila
Bio bih jako zahvalan ako mi netko može poslati na mail ili na binse. Radi se o darovanju vozila sa oca na sina. E ovako, prije 5 godina darovao sam svoj auto. Napravljen je ugovor o darovanju, ovjeren kod javnog biljeznika. Registru ugovora o javnoj nabavi i Registru bagatelne nabave“ te u „Popisu sponzorstva i donacija.


O darovanju motornog vozila iz točke 1. Grad Zagreb i Dom zdravlja Zagreb – Istok, sklopit će ugovor o darovanju. Prijavite se na naš newsletter i primajte ovavijesti o najnovijim popustima i akcijama na proizvode koji Vam.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.