petak, 6. listopada 2017.

Isvu promjena lozinke

Isvu promjena lozinke Napomena: korisničko ime i aktivacijski kod unijeti doslovno onako kako su napisani, paziti na velika i mala slova. U slučaju da se želi izmijeniti lozinka za pristup ISVU modulu Studiji i studenti, potrebno je odabrati opciju Izmjena lozinke, koja se nalazi u. U narednom prozoru potrebno je odabrati „Promjena zaporke“.

Isvu promjena lozinke
Promjenu zaporke moguće je odraditi s računala povezanog na Carnet mrežu. Fakulteti, škole i učenički odnosno. ISVU Studomat Kutak za školarce i studente. STUDENTI kojima su u ISVU obrisani kolegiji s CZON-a (4).


Isvu promjena lozinke
Zadnji rok za promjene izbornog predmeta na Studomatu. Upis kolegija i, na kraju, upis godine u ISVU, opet možete započeti ponovnim. Za promjenu već odabranih i upisanih kolegija dužni ste se javiti u Studentsku. Automatizirano kreiranje elektroničkih identiteta i ispis lozinki prilikom upisa. Kadrovi – sinkrona veza, sve promjene se odmah šalju u imenik. AAI identitet korisničko ime i lozinka. Aktiviranje korisničkog računa - promjena lozinke.


Obavještavaju se korisnici, obzirom da je od 1. Nakon što ste dobili aktivacijski kod, potrebno je otići na na web.

Isvu promjena lozinke
Informacije i upute o studomatu i ISVU sustavu. Morate potom odabrati Korisničke opcije, te selektirati Izmjena lozinke. Uspostavom operativne veze izmedu imenika i ISVU sustava. Ze i sam vr5iti promjene svojih podataka na imeniku fizmjena lozinke). Otvarenje se vrši putem ISVU sustava prilikom upisa na fakultet. Potrebno je prijavit se sa trenutnim korisničkim imenom i lozinkom).


Ukupan popis svih predmeta iz ISVU-a može se naći na linku. Dekanica Bischof rekla nam je kako postavke ISVU sustava rješavaju. Sveučilišta, počeo voditi studentsku evidenciju u ISVU.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.