petak, 6. listopada 2017.

Pločice za vrata rijeka

Pločice za vrata rijeka Natpis se gravira na zlatnu plastiku dimenzije 100x35 mm. Montaža: dvostrano samoljepljiva traka koja dolazi u kompletu. U potrazi ste za natpisom i pločicom za vrata?

Pločice za vrata rijeka
Htjeli biste nešto originalno i privlačno? Putem današnje ponude kreirajte natpis za pločicu prema Vašim. Pavla Rittera Vitezovića 3a, 51000 Rijeka. Ključne riječi: lasersko graviranje, laserska izrada pečata, kompjutersko cnc graviranje, pločice za poštu, pločice za vrata, izrada natpisnih ploča s grbovima.
Pločice za vrata rijeka
IZRADA KLJUČEVA, IZRADA PEČATA, GRAVIRANJE, HITNE INTERVENCIJE.


Izrađujemo pločice za vrata prema našem predlošku ili ideji kupca, koji može birati između svih dimenzija oblika i stila pločice. OPIS KONCEPTA Proizvod: pločice za vrata. Dimenzije stalka: - promjer: 55 cm - visina s reklamom: 200 cm. Pločica s prezimenom za vrata stana s uključenom dostavom! Naručite PVC pločicu s vašim prezimenom na srebrnoj ili zlatnoj podlozi iz tvrtke Outline reklame. Kvatriću pa me zanima zna li netko gdje ima tih pločica za izraditi? Personalizirana pločica s prezimenom za ulazna vrata za 35 kn!


Mogućnost dostave za cijelu Hrvatsku!

Pločice za vrata rijeka
Trebate unutarnja vrata, kvake ili dekorativna stakla? Za građevinare nudimo oplatne ploče po najpovoljnijim uvjetima. BAUHAUS je Vaš specijalist za radionicu, kuću i vrt. U našem Webshopu možete kupiti proizvode za uređenje doma i vrta. AKCIJA: Natpisne pločice za vrata, poštanske sandučiće i ostale namjene (laserska izrada) s imenom i prezimenom za samo 40kn umjesto 80kn.


Natpisne ploče za tvrtke, obrte, urede, natpisne pločice za vrata, ploče za elektroničke uređaje i strojeve, inventarske pločice, kućni brojevi i ostali natpisi na.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.