petak, 6. listopada 2017.

Usporedna tablica svjećica

Usporedna tablica svjećica Ima li negdje na netu usporedna tablica za svjećice od više proizvođača. MOTO GUZZI25 objava19 stu 2012Bandit 650S vs. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoUPOREDNA TABELA.

Usporedna tablica svjećica
Odgovori #1 : Svibanj 21, 2013, 15:59:27 poslijepodne ». Svjećica, posebno vrh svjećice, je izložena vrlo visokim toplotnodinamičkim opterećenjima, i to u sredinama sa prisustvom ulja, olova i ugljika kao nečistoća. Bosna svjecici imaju kvalitetu i u svakoj malo. Dakle, većina zna da sustav od bobine, preko kabela do svječice ima.
Usporedna tablica svjećica
Cvele postovao uporednu tablicu, NGK. NGK ili neke druge a da nisu baš smeće.


Popravke, Štelovanja: ne znam dali ima negde ova tabela al mozda nekom treba evo bolje tabele onu. U kategoriji Motor ćete naći potkategoriju Svjećice u kojoj se nalaze svjećice za vaše vozilo. Možete izabrati kvalitetne svjećice i grijače motora priznatih. Svaki dućan mora imat usporednu tablicu za svjećice,filtere i ostala sranja. Zato da bi ti mogao uvalit NGK ako ti je serijala na motoru slučajno. Steta sto nema nekakva usporedna tablica pa da covjek moze vidjeti.


NGK je vodeći svjetski proizvođač svjećica i grijača za motore sa unutarnjim izgorijevanjem.

Usporedna tablica svjećica
Tablica sa objašnjenjem kataloških oznaka :. Namijenjeno je za rad motora s unutarnjim izgaranjem i paljenjem r. Usporedne uzorke iuva izvoditelj uz. Sljedeća tablica donosi najvažnije i najosnovnije razlike između ova tri. Davač (senzor) temperature rashladne vode. Prve svjećice na svijetu sa smanjenim promjerom i teżinom srednje elektrode, bez plemenitih. Tablice prikazuju rezultate usporednih testo‑. Niže u tablici su usporedne karakteristike.


Posebno je zanimljiva bila usporedna vožnja u Toyoti. Pokazali smo tablice i gore navedena opažanja tragateljima iz odjela SSRF-a. Korištenje jaja pri izradi torte, puhanje svjećica na torti i rezanje torte nožem. Tablicu bismo najradije izbacili, jer ovakav test više nego drugi. Intervale održavanja pogledajte u donjoj tablici.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.