nedjelja, 8. listopada 2017.

Posao cistacice u banci

Posao cistacice u banci Poslodavac: EKO, obrt za čišćenje, vl. Miroslav Kovač, Čakovec, Ognjena Price 7. Predstavništvo Europske komisije u Zagrebu otvorilo je natječaj za.

Posao cistacice u banci
Europska komisija san je snova svake čistačice – posao se. Restoran Dubravka, Restoran Panorama i Restoran Nautika. Trenutno dostupni poslovi: Čistačica - Posao. U obzir dolaze kandidati i s manjim radnim.
Posao cistacice u banci
Plaća profesora manja od plaće čistačice u banci. Ja osobno bih bio sretan da imam takav posao i takvu plaću, jer u privatnika to ne mogu.


Kolegica koja nije uspjela pronaći posao u struci "privremeno" radi posao. Kolike su stvarno plaće u inozemstvu? Forumska burza rada za one koji traže ili nude posao - molim. Osim poslovnica OTP banke, čistačice Adriatic servisa rade u čak 40 tvrtki. TCG-a, preko Inter Spara do gotovo svih banaka u Zadru. Oglasi za posao objavljeni u posljednja 24 sata. Opis posla: ČISTAČICA, Kategorija: JEDNOSTAVNA PRODAJNA I USLUŽNA.

Posao cistacice u banci
Sad sve čistačice moraju na Zavod za zapošljavanje i ne znaju hoće li uspjeti naći novi posao.


Opis: Tražim bilo kakav posao (čišćenje, pomoćnica u kuhinji, održavanje, sobarica). KV kuhar s iskustvom traži posao u kuhinji u prijepodnevnoj smjeni. Hitno tražim posao čistačice u Rijeci i okolici (Viškovo), može i na nepuno radno. Posle ratova našla je posao kuvarice u Bosni gde se udala i sa. Hipotekarnoj banci, živeći u skromnoj kućici u kojoj je, ipak. Novosađanka Zorica Gajić se godinama javlja na konkurse za spremačice u školama, ali joj uporno odgovaraju, kaže, da su oni raspisani „tek. Postanite deo tima koji čine samo najbolji! Mi smo najbolji izbor da zakoračite u poslovni svet i započnete svoju karijeru u dokazano uspešnoj banci.


Najtraženija zanimanja su konobar, kuhar, prodavač te pomoćni radnik u kuhinji, čistačica i recepcionar, a potražnja za sezoncima je porasla. Maloljetne osobe se mogu prijaviti za posao čistačice na aerodromu u Tuzli. Naprimjer, to se odnosi na rad u kockarnicama, noćnim klubovima, salonima za igre na sreću i dr. Prijateljica od tvoje tetke ima prijatelja cija žena radi u banci na šalteru.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.