srijeda, 25. listopada 2017.

Putni nalog pn-4

Putni nalog pn-4 Svaki obrazac putnog naloga tiska se. Obrazac putnog naloga za putnički automobil. Putni nalog za teretna motorna vozila koja se koriste unutar maticne opstine. Cestarina, Ostalo- Računi za gorivo, Putne karte, Troškovi prehrane, Trošak, Godina PN, Broj PN, Radno mjesto. Web aplikacija Putni nalozi omogućava evidentiranje putnih naloga, bilo. Ako otvarate PN naknadno (radi knjiženja), preporučamo da ih. Zbog vaših pitanja: šta sadrži i kako se popunjava putni nalog, prilažemo: PRAVILNIK.


Putni nalog pn-4
Aksis je program kojim je digitaliziran proces izdavanja putnih (PN1, PN2, PN3, PN4) i radnih naloga, naloga za službeno putovanje, te naloga za servise vozila. Istim je predviđen Sektor za internu kontrolu sa 4 izvršioca, od kojih je popunjeno 1. Lice koje koristi službeno motorno vozilo u skladu sa putnim nalogom obavezan je da. PN4 nalog se koristi za luksuzna službena vozila koja su registrirana na pravnu osobu. Pravo korištenja službenih putničkih automobila podrazumijeva upotrebu službenih. PUTNI NALOG ZASLUaBENO I DRUGO VOZITO NO. PN 4, potpisan od ovlaštenog lica Tužiteljstva;. PN, OD DATUMA, DO DATUMA, RELACIJA, SVRHA, Broj dana, Cestarina, tunelarina. Ovlaštena osoba: 35, (datum), Direktor.


Korisnici će se upoznati sa podešavanjima putnih naloga u PANTHEONu. U okviru ovog poglavlja ćemo pogledati različite postavke za. Stranica 6-Putni nalozi Poduzetništvo, računovodstvo i porezi. Dakle, ako radniku ispišeš PN za npr. Zagreb-Split on se ne smije zateći u. Procedura izdavanja i obračunavanja putnog naloga. Planer analitičar na putnom nalogu ovjerava da su na navedenom mjestu troška. Maksimalno trajanje putnog naloga je 30 dana.


Sve iznad toga nije putni nalog već se naknade za takvo.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.