ponedjeljak, 27. studenoga 2017.

Brodomerkur vinkovci

Brodomerkur vinkovci Prodajni centri i poslovnice tvrtke Brodomerkur. Zakona o trgovačkim društvima i članka 23. Trgovačko poduzeće Brodomerkur osnovano je 1946.

Brodomerkur vinkovci
Tvrtka je specijalizirana za servisiranje i opskrbu tehničke robe za industriju i široku potrošnju. Pročitajte komentare i saznajte informacije za BRODOMERKUR D. Pogledajte rezultate pretrage za brodomerkur i saznajte podatke o adresama, telefonskim brojevima ili brojevima mobitela na Imenik. U nastavku možete pogledati novi Brodomerkur katalog.
Brodomerkur vinkovci
Gradske vijesti, u gradu Vinkovci na portalu vinkovci.


Grad Vinkovci se nagodio sa splitskim Brodomerkurom. Komercijalist oštetio Brodomerkur za više od 440. Osijeku nedavno su otvorene manje trgovine u Vinkovcima, Županji. Vinkovci - Grad potpisao ugovor s tvrtkom Brodomerkur cime pocinje gradnja. Split, na odluku o odabiru, u otvorenom postupku javne. HEP-ODS, Elektrojug Dubrovnik, Croatia, TVVV, 2011. Mladen Karlić, sa predsjednikom Uprave tvrtke Brodomerkur Ivicom Kožulom. Jelačića 1, kao investitora i „Brodomerkur“ d.

Brodomerkur vinkovci
Grada Vinkovaca, kao financijera i splitske tvrtke Brodomerkur.


Svake srijede u Brodomerkur trgovinama očekuje Vas popust od 10% na sve. Split; Uniondalmacija; Split Sting; KRM; Brodomerkur; Koteks; EMC. Utakmice Splita (Brodomerkura, Koteksa) u međunarodnim natjecanjime. Uz redovite nastavničko-istraživačke zadaće, obnašao je dužnosti tehnologa na Ekonomiji u Vinkovcima Poljoprivrednog fakulteta Osijek. Također sam vidio taj popis i odem u Vinkovce, u Vinkoprom, tamo ima. Zajednica ponuditelja: BRODOMERKUR d. Vinkovački vodovod i kanalizacija d. Poljička cesta 35, 21000 Split i CESTORAD.


KATICA BOŠKOVIĆ, direktor, BOŠKOVIĆ d. Nezavisni sindikat demokratske zaštitne zajednice posloprimaca (DZZP) – Vinkovci.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.