nedjelja, 26. studenoga 2017.

Crossover automobili

Crossover automobili Crossover automobili Trenutno najprodavaniji crossover u Hrvatskoj okrunjen je i titulom. Segment crossover i gradskih SUV vozila prosto cvjeta. TOP 5 automobila koji nas napuštaju u 2017.

Crossover automobili
SUV i crossover vozila pružaju vam iskustvo slobode na asfaltu i izvan njega. SUV I X-OVER AUTOMOBILI; MOKKA X; INSIGNIA COUNTRY TOURER; ADAM. Terenac je vrsta automobila velike nosivosti, vučne snage i putničkog kapaciteta.


Crossover automobili
CUV (crossover utility vehicle), a radi se vozilima koja su s ciljem postizanja. No, Panda 4x4 i nije automobil za jurnjavu autocestom, već je spretan. Iako je Chevrolet Hrvatska ugasio prodaju novih automobila, podrška vlasnicima Chevrolet vozila i dalje funkcionira s mrežom ovlaštenih servisa i servisnom. Još jedna kategorija naziva se crossover SUV tj. Otkrijte novi crossover Nissan X-Trail - prostrani automobil sa 7 sjedala spreman za pustolovinu. Crossover auta iz Capo D Orlando Italija na prodaju. Saznajte više o značajkama ovog svestranog crossover SUV-a. Mi ćemo vam pomoći da izaberete najbolja.


Crossover automobili
Najjeftiniji automobil iz kategorije SUV-a i crossovera je ipak čistokrvni SUV, Dacia Duster. Ovo je ujedno i jedini model koji je moguće dobiti za. Otkrijte raspon cijena Infiniti automobila, od Infiniti Q50, Q60 Coupé i Q60. Istražite Infinitijev raspon – od mišićavih crossovera do oblikovanih coupé vozila. Coupé koji unosi revoluciju u svijet crossovera. C-HR je dizajniran za ljude koji žive punim plućima i od vlastitog automobila očekuju upravo to. Seat potvrdio kompaktni crossover za 2017. Volkswagen je otkrio novi Atlas, crossover model sa sedam sedišta, pre premijere koja će biti na sajmu automobila u Los Anđelesu, kasnije ove godine.


Iako koncept crossovera nije nepoznanica u povijesti automobilske industrije.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.