nedjelja, 26. studenoga 2017.

Izborne liste narodne koalicije

Izborne liste narodne koalicije Izborne liste narodne koalicije Glavni odbor SDP-a na današnjoj sjednici koja počinje na Iblerovu trgu u 19 sati potvrdit će kandidate koji će se na predstojećim izborima u. SDP je na sjednici Glavnog odbora dogovorio kandidate za izborne liste na predstojećim parlamentarnim izborima na koje izlazi u sklopu.

Izborne liste narodne koalicije
Narodne koalicije Zoran Milanović, Ivan Vrdoljak, Krešo Beljak i Silvano Hrelja predali su u srijedu, 3.
Izborne liste narodne koalicije
Doznajte tko su nositelji HDZ-ove i SDP-ove izborne liste po. Budući su posljednji parlamentarni. Kako je poznato, bivši ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina odstupio je s izborne liste, a umjesto njega na listi je Marta Luc Polanc, mlada. HNS-ov Stjepan Čuraj predstavio kandidaturu u IV.
Izborne liste narodne koalicije
Izbornu jedinicu povukao se bivši SDP-ov ministar poljoprivrede Tihomir. U trećoj izbornoj jedinici, u koju pripada i Krapinsko - zagorska županija, zajedno s Varažindskom i Međimurskom, nositelj liste Narodne.


Mirando Mrsić, bivši ministar rada i mirovinskog sustava, koji je na prošlim izborima. Među 14 imena koji se nalaze na kandidacijskoj listi. Nositelj liste, Mirando Mrsić najavio je nastavak stručnog osposobljavanja. Očekuje da će nova koalicija polučiti bolji izborni rezultat od koalicije. Izbornoj jedinici: tražimo potporu za stabilnu vlast. S područja Požeško-slavonske županije dvoje je.


Slogani političkih stranaka, koalicija i neovisnih kandidata na rujanskim izborima.

Izborne liste narodne koalicije
Potpuni rezultati izbora - Liste koje su dobile najmanje 5% glasova. Narodna kolacijia DIP-u predala svoje izborne liste. Riječ je prepustio nositelju izborne liste, Gordanu Marasu, koji je. Prvi na listi je dobro poznato ime iz nekadašnje. SDP-ova koalicija objavila svoje izborne liste.


Bandićeva koalicijska lista uživa potporu od 11,4%.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.