ponedjeljak, 27. studenoga 2017.

Harmonike hohner

Harmonike hohner Harmonike hohner Prodaja harmonika u malim oglasima s detaljnim opisom, slikom i cijenom harmonike. HOHNER HARMONIKA BRAVO III 120 RED. Za Vašu informaciju harmonika Hohner Atlantic IV uvjek je po cijeni bila blizu Guerrini Superior 2 iako se ni po ćemu ne daju usporediti.

Harmonike hohner
Basova u dobrom stanju sa orginalnim master sa strane. Pozz, imao sam priliku probati imperatora, harmonika je ok za tu lovu cca 800-1000€ ovisno o stanju, makar po meni ako je u lošijem stanju ne.
Harmonike hohner
Razloga ima više, a najvažniji je da nije teška. Kao što su harmonike svjetski poznatog proizvođača Serenellini iz Italije, zatim Hohner harmonike koje su zadržale svoj dobro poznati. Prodajem dve Hohner harmonike - Hohner Morino VI N. Ovaj atraktivni instrument nudi idealnu osnovu za početnike.


Hohner Bravo III 80 BK klavirna harmonika Hohner Bravo. Originalna Hohner harmonika po najboljoj cijeni! Imperator 5 Peteroglasna 120 basova 21 rwgistar na klaviru + 7 na basovima.

Harmonike hohner
Harmonike hohner
Nove i polovne harmonike sa dirkama, dugmetare i usne harmonike. Osim u tradicionalnoj, narodnoj muzici, harmonika ili akordeon prisutna je kao. Bravo serija Hohner harmonika je postala standard za studente i početnike. Firma Hohner povremeno izbaci pokoju seriju harmonika s potpisom. Dizajn harmonike pomogli su i profesori i studenti, sa ciljem da se napravi što lakša.


Nekad su u pitanju inovatori na određenim modelima, ponekad virtuozi. Najbolje cene harmonika za početnike i profesionalce u Lyra Style Beograd. Hohner torba za slijedeće modele harmonika: 80, 96 i 120 baseva. Torba je podstavljena, te štiti makismalno Vaš inst. Eventualno je potrebna manja intervencija majstora da bi ista bila u vrhunskom stanju. Harmonika Hohner Amica IV 96 Akcija-15%.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.