utorak, 28. studenoga 2017.

Kako ispitati kondenzator elektromotora

Kako ispitati kondenzator elektromotora Kako ispitati kondenzator elektromotora Pogledajte kako se moze ispitati kondenzator miltimetrom koji nema mogucnost. KONDENZATORSKOM monofaznom asinhronom elektromotoru.

Kako ispitati kondenzator elektromotora
Kako ispitati kondenzator elektromotora
Orginal kondenzator bio je 12,5 uF, a ja nisam nasao u trgovini nego samo 8uF ili 16uF, pa sam oba kupio ali opet nece. Ispitivanje kondenzatora - PC Ekspert Forumforum.
Kako ispitati kondenzator elektromotora
Ako je kondenzator veceg kapaciteta, pri merenju njegovog "otpora".
Kako ispitati kondenzator elektromotora
Jel moguće multimetrom ispitati ispravnost kondenzatora, mjerio sam otpor s 200k i dobio čudne rezultate, neki mi išli u nulu, drugi u plus pa.


Ako skinem kondenzatore sa ploce i pokusam ih ispitati digitalnim. S ovim multimetrom ne možeš mjerit kapacitet ali možeš ispitat da li je ispravan a to se radi da provjeriš da li je kondenzator u kratkom spoju. Klasični elektrostatski ureñaj za pohranu električnog naboja sastoji se od dvije paralelne metalne ploče, odijeljene. Ispravnost kondenzatora možemo ispitati ommetrom. Ukoliko imamo jednofazni elektromotor, a na priključnoj kutiji nema nikakvih. Kondenzator se veže između mrežnog napona i pomoćne faze. Sori ako je oftopic, nije baą samogradnja.

Kako ispitati kondenzator elektromotora
Spremljeno u privremenu memorijuSlično14.


Jednofazni motor, s trajno spojenim kondenzatorom. Pored toga trebate ispitati i kondenzator dali ima vrednost koju pise. Glavni razlog pregorevanja namotaja u elektromotorima veš mašina je. Glavnu fazu mo¾e ispitati tako ¹to je spoji na 220V bez konda i pomoæne. To mozes laicki ispitati ako skines remen sa remenice, stavis masinu na. Za ispitivanje motora potreban je produ ni kabel sa odgovarajucim stopicama. Elektromotor - problem spajanja Sam svoj majstor. Motor s pomoćnom fazom i kondenzatorom za zalet koji se isključuju.


Jedan od najčešćih ubica kompresora na klimama, pored prepunjenog uređaja je radni kondenzator. Provjera kapaciteta radnog kondenzatora.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.