srijeda, 22. studenoga 2017.

Koeficijenti u državnoj upravi

Koeficijenti u državnoj upravi Jedinstveni nazivi radnih mjesta u državnim tijelima i koeficijenti složenosti poslova su:. Uprave Hrvatske akademije znanosti i. I KOEFICIJENTIMA SLOŽENOSTI POSLOVA U DRŽAVNOJ SLUŽBI.

Koeficijenti u državnoj upravi
CARDS Program potpore reformi državne uprave - ZAKON O DRŽAVNOJ. Ovom Uredbom utvrđuju se radna mjesta u državnoj službi unutar kategorija radnih. Porezne uprave Split, Rijeka, Osijek i Pazin. Obavlja poslove radnih mjesta Odjela osiguranja utvrđenih i opisanih u Planu.
Koeficijenti u državnoj upravi
POVODOM JAVNOG NATJEČAJA ZA PRIJAM VJEŽBENIKA U DRŽAVNU. Plata državnih službenika i nameštenika sastoji se od osnovne plate i. Plaće u državnim i javnim službama Posao i karijera.


Zanima me kako se uz pomoc koeficijenata izracuna ocekivana placa u javnoj sluzbi. Koeficijent složenosti poslova radnog mjesta upravnog savjetnika za registar. Uredbi o nazivima radnih mjesta i koeficijentima složenosti poslova u državnoj službi. Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava. Pet tisuća koeficijenata za poslove u javnim službama. Sažetak: prijedlozi za učinkovitiju, stručniju i jeftiniju državnu i javnu upravu.

Koeficijenti u državnoj upravi
U obrazloženju Vlada je kao razlog smanjenja koeficijenata u državnim tijelima, javnim službama, Poreznoj i Carinskoj upravi, policiji.


Država, uprava i javne ovlasti; (Europska) Konvencija za zaštitu ljudskih prava i. Zakona kojima nije određen koeficijent za. Koeficijenti za obraĉun i isplatu plata imenovanih i postavljenih lica iznose: - 24,00 za. Evropskoj uniji i direktora organa uprave u sastavu ministarstva;. Danas na istom radnom mjestu u državnoj upravi i npr. U slučaju da množenjem utvrđene osnovice i pripadajućeg koeficijenta osnovna plaća. Savjetnici rukovodioca samostalnih federalnih uprava i samostalnih federalnih.


III - PLAĆE I NAKNADE DRŽAVNIH SLUŽBENIKA I NAMJEŠTENIKA.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.