nedjelja, 17. prosinca 2017.

Akrilne boje za drvo

Akrilne boje za drvo Kvalitetna sjajna crvena akrilna boja za razne podloge, 750 ml. Neprozirna mat boja na vodenoj bazi za drvo, karton, staklo, metal, papir itd. Nevena Color - Boje i Lakovi - Cool","rh":"nevenacolor.

Akrilne boje za drvo
Akrilne osnovne boje za drvo","rh":"onaportal. Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku.
Akrilne boje za drvo
Pokrivne boje za drvo na vodenoj osnovi. Dizajnerske boje i premazi za namještaj i drvo namijenjene profesionalcima, hobi stolarima, dizajnerima interijera, restauratorima namještaja, zapravo svima. No i pokrivne boje za drvo mogu biti mat i to su uglavnom akrilne boje koje su također na bazi vode, a postoji i čitav niz novih ekoloških proizvoda na biljnoj.


Akrilna boja na bazi vode je moja preporuka zbog praktičnosti. Ova boja je nešto skuplja nego obična uljana za drvo, ali vjerujte mi vrijedi. Pogledajte našu bogatu ponudu i izaberite najbolje za sebe! Jedinstvena akrilna mat boja za drvo i metal, mat finiša, bez refleksije. Posebno je formulisan da sprečava prskanje i rasipanje, čak i u najtežim uslovima. Vodorazrjediva temeljna boja za drvo, za kationsko blokiranje i izoliranje vodotopivih.

Akrilne boje za drvo
Visokovrijedni poliuretanski akrilni lakovi otporni na ogrebotine i udarce. Maxima Aquamax Wood Paint je ekološki, visoko kvalitetni emajl za drvo, na.


Premazi za drvo na bazi vode su prijazni prema životnoj sredini i nemaju neprijatan. AQUAMAX Wood Paint – emajl za drvo 650ml. Ekološka, pokrivna, visoko kvalitetna, osnovna boja za drvo, na bazi vodene disperzije akrilata. Nanošenje gladilicom Ne razrjeđivati. Ekološki podoban kit za izravnavanje i popravljanje grešaka na. TESSAROL akril temeljna boja za drvo. Kupio je akrilnu boju za drvo proizvedenu u sloveniji po ceni od 10e za.


Ovo je veoma značajno, jer drvo i film laka, odnosno boje, imaju različite. Nitro ili Akrilni bajc) i obrađene Nitro lakom osnovnim.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.