petak, 29. prosinca 2017.

Atf ulje za ciscenje dizni

Atf ulje za ciscenje dizni Kako nije probao s domaćim maslinovim uljem? Koji aditivi za čišćenje sistema ubrzgivanja14 lip 2013ciscenje dizni. Tečnost za čišćenje dizni4 srp 2009Više rezultata za bhtuning.

Atf ulje za ciscenje dizni
Spremljeno u privremenu memorijuSlično21. Za common-rail motore niposto ne sipati ulje u gorivo jer nemaju Bosch. Sekundarni ucinak je ciscenje garezi na commonrail diznama. Oštećenje cilindara i ventila od "smeća" iz dizni pri čišćenju je.


Atf ulje za ciscenje dizni
Da i ovaj, ali besparica me hebe pa to stavim svaku izmjenu ulja tj. Za čišćenje se spoje crijeva direktno na bocu sa ATF-om i pusti. ATF ulja u rezervoar goriva kod HDI motora. Liqui Moly-a sredstvo za čiščenje injektora (brizgaljki ili dizni) na common. Možda će samo majstori u servisima koji rade remont dizni Common. Stranica 11- atf ulje u naftu Pogonska goriva i maziva. Datacol aditiv za čišćenje plinskih injektora. Sa LIQUI MOLY uljnim aditivom MoS, protiv trenja i CERA TEC aditivom ovo trenje može biti.


BRZE SAGOREVANJE МОТОRA CISCENJE CELOKUPN06 - osiguвдwдовтмALNE.

Atf ulje za ciscenje dizni
Soma kn za reparaciju odnosno za čiščenje diza? Liqui Moly aditiv za ciscenje dizni i sistema ubrizgavanja , jer svi ga. Ima li aditiva za čišćenje benzinskih dizni? Ako to ne pomogne mislim da ce morati u servis na proveru pumpe i dizni. Sredstvo za čišćenje ubrizgavača omogućava optimalan rad motora. LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje.


Pozdrav, dali je ko koristio ovaj aditiv za ciscenje dizni dizela. OMV) dizne su došle u neku normalu (treća dizna tačnije). Zato ti prvo naplate ciscenje, pa reperaciju pa zamenu. Motorna ulja za motorne pile sa 2-taktnim motorom 39. I naravno ako si vec kupio taj aditiv za ciscenje dizni naspi ga da.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.