ponedjeljak, 11. prosinca 2017.

Bella pjevačica

Bella pjevačica Mlada i seksipilna pjevačica u usponu, kako kaže, tek je na početku svoje karijere. Bella je nedavno snimila spot za svoj prvi singl "Il me ljubi ili. Nagrada publike "IL ME LJUBI ILI ODLAZI " USKORO -.

Bella pjevačica
Zagrebačka pjevačica samouvjerena, radišna, svjesna svog izgleda kroči glazbene pute na hrvatskom estradnom nebu. Kandidatkinja iz Zagreba u svom je društvu poznata kao odlična pjevačica. No, žiriju se nije baš toliko svidjela. Mirko Bokšić iz Nagolda sa pjevacicom Bellom i Josipom Pokupecom.
Bella pjevačica
Seksi pjevačica Bella nastupa na festivalu u Korčuli sa pjesmom Mirka. Sve popularnija pjevačica Bella nastupit će na festivalu Marko Polo na Korčuli s pjesmom hrvatskog tekstopisca iz Njemačke Mirka Bokšića.


Zbog svih uloga u filmovima i serijama zaboravili smo da je Bella Thorne zapravo karijeru započela kao pjevačica. Godinu je zaokružila osvajanjem titule najbolje pjevačice za 1984. Splitski festival ´87 obilježila je Runjićevom skladbom “Adio bella” koja postaje. Popularna mlada glumica i pjevačica Bella Thorne proslavila je osamnaesti rođendan s najbližim prijateljima na brodu u marini. Pjevačica Zoe je osvidočila publiku, ka je mogla glasovati sms-i nazivi. Presenećenje večera je bio nastup pjevačice Bella Wagner.


VRCKAVA pjevačica poznata je po sexy kombinacijama, koje malo toga.

Bella pjevačica
Splitska pjevačica, 29-godišnja Lea Mijatović, sreću u ljubavi pronašla je uz. Najdraža od njih mi je Isola Bella na Lago Maggiore u Italiji. Pjevačica i kantautorica izraelsko-američkih korijena manje je poznata. Autorica naslovne teme Oscarom nagrađenog filma La vita e bella. Prije premijere serije "Scream", Bella i Gregg odveli su njegove.


Daily Mail o Milici Pavlović: Pjevačica je publici pokazala više nego što je.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.