srijeda, 13. prosinca 2017.

Električar posao

Električar posao Uvođenje električnih instalacija na brodu - uvlačenje, montiranje, fiksiranje, spajanje i sl. Jooble – sve ponude poslova na jednom mjestu. Traže se električari i monteri sa znanjem njemačkog,radnim iskustvom u. Opis: Schwalvenberg Elektrotechnik GmbH & Co. Opis: Vi ste dobro kvalificirani i želite raditi u Njemačkoj? Mi smo u potrazi za električarima na unutarnjim poslovima. Mjesto rada: NJEMAČKA Broj traženih radnika: 2.

Električar posao
Traži se više djelatnika, vrhunskih majstora.


Potrebno je iskustvo izvođenja elektro instalacija na novogradnjama, preciznost, kvaliteta i brzina u. U užem značenju to je zanimanje vezano za električne instalacije i aparate, dakle. Hrvatska trebala platiti za MOL-ov udio u Ini. Posao uključuje uzgoj i brigu oko voća i povrća svih vrsta, uzgoj i brigu oko peradi, koza, ovaca i. Kako se prijaviti na oglas za posao. Obavezno poslati kompletan životopis. Električar, Elektroinstalacije, Elektro servis, kvart. Firma Čip Sistemi doo Sarajevo bavi se pružanjem usluga elektroinstalaterskih i montažnih radova, te distribucijokm i ugradnjom interfoske.

Električar posao
Ponuda poslova u Norveškoj za električare, vodoinstalatere, montere, tesare, stolare, građevinske radnike. Samostalno utvrđivanje kvarova na električnim uređajima kao i njihovo otklanjanje,; Učestvovanje u projektovanju, izradi i montaži električnih.


Uvek aktuelna ponuda na berzi poslova Lako do posla. U njih se ubrajaju i zanimanja poput električara, vodoinstalatera, instalatera grijanja i. Ključne riječi: njemacka, posao, rad, zanimanja, zaposljavanje. A taman sam imala pitanje u vezi električara na brodu. Moj dečko je završio za elektromehaničara , pa za posao na brodu bi najvjerojatnije. Poslodavac: Elektroprenos-Elektroprijenos BiH a.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.