utorak, 12. prosinca 2017.

Kataloška vrijednost auta

Kataloška vrijednost auta Carina koristi EUROTAX katalog vrijednosti vozila. Porezna uprava aglavnom je koristila CVH-katalog. Odaberite vrstu, marku, model vozila, mjesec i godinu prve registracije.

Kataloška vrijednost auta
U katalog Centra za vozila Hrvatske, naime, uopće se ne uvršatavaju auti stariji od 10 godina, nego se takvima vrijednost procjenjuje na. Kalkulator procjene vrijednosti rabljenog automobila. Teško je procijeniti koliko će koštati neki automobil jer to ovisi o mnogim faktorima, te je. Stranica 29-Kataloška vrijednost vozila Automobili.
Kataloška vrijednost auta
Kada sam ja radio ugovor za svoj auto,nazvo sam frenda u jedan auto salon (oni imaju knjizicu) i reko mi je katalosku vrijednost mog auta,istu.


Zanima li vas po kojoj se cijeni prodaju automobili kao što je vaš? Da li je moguce saznati trenutnu katalosku vrijednost odredjenog automobila? Starijim autima porez od 5 posto određuje se tako da se vrijednost umanji za 10 posto po godini starosti. Na taj način određeno je i da Golf. Ako je vozilo starije od 10god kataloska vrijednost je 10% zadnje. Oprema ta dva auta osim motora je skoro bila identična,tak da ne znam. Gdje mogu provjeriti katalošku vrijednost rabljenog vozila zbog plaćanja poreza. Da al nepiše za aute starije od 10 godina,mj auto je 95godina,61kw.


Kataloška vrijednost auta
Napominjemo da se može koristiti i Katalog u tiskanom izdanju, pod uvjetom da se radi. Budući vrijednosti rabljenih motornih vozila starijih od 10 godina nisu. Na našem sajtu je moguće izračunati vrednost putničkih, teretnih voyila. Molim dobru dusu sa pristupom informacijama da mi provjeri katalosku vrijednost za slijedece vozilo: Renault Megane II Grandtour (karavan). Da bi ste utvrdili katalošku vrednost vrednost vozila možete iskoristiti naš kalkulator kataloške vrednosti vozila i poreza na prenos vozila. Kada se te knjige izdaju,mislim da ima dva perioda ako se dobro sjećam.


PU koristi katalog Nacionalnog biroa osiguravača.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.