četvrtak, 28. prosinca 2017.

Nastavni materijali

Nastavni materijali Zbirka nastavnih materijala razredne nastave hrvatskih učitelja i učiteljica. Digitalni sadržajiSpremljeno u privremenu memorijuSličnoDigitalni nastavni materijali. Uključite se u razmjenu znanja putem digitalnih nastavnih materijala!

Nastavni materijali
Više o digitalnim nastavnim materijalima i. Autor: Sanda Šutalo; Kome je materijal namjenjen: Učenici; Kojem uzrastu učenika je materijal namjenjen: 7. Nastavni materijali Zavoda za ekologiju voda. Ukoliko su ovdje prikazane potkategorije, one mogu sadržavati članke.
Nastavni materijali
Recenzirani nastavni tekstovi predavanja i vježbi nastavnika Metalurškog fakulteta. Agencijsko novinarstvo - Siniša Kovačić, dipl.


AAi lozinka se koristi i za pristup nastavnim materijalima na katedrama Zdravstvenog veleučilišta. Sljedeći nastavni materijal temelji se na uspješnom projektu eTwinninga "Kultura u kutiji" i mogu ga replicirati ostali osposobljavatelji. Služimo se Callan knjigama za svaki stupanj. Dodatne vježbe možete raditi na CSPA portalu. Povodom otvorenja konferencije COP21 Francuski institut u Hrvatskoj odabrao je nastavne materijale koji imaju za cilj senzibilizirati Vaše učenike izazovima. Izvannastavne jezične aktivnosti; doc. Maja Verdonik, Odabrane teme iz predmeta.


Nastavni materijali
Stranica sadrži bibliografske podatke o udžbenicima i priručnicima za hrvatski jezik, stručnim i znanstvenim radovima vezanima uz. Na narednim stranicama možete pronaći radne materijale za rad na satu i kod kuće, mnoštvo zadataka za vježbu i pripremu pisanih provjera. Dragi učenici ovaj dio weba namjenjen je e-učenju. Vaši profesori će u podizborniku postavljati zanimljive zadatke, materijale, video uratke i. Nastava je koncipirana tako da se uz pomoć kvalitetnih, modernih udžbenika, adekvatnih nastavnih metoda i raznovrsnih nastavnih.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.