subota, 9. prosinca 2017.

Operacija mrene privatno

Operacija mrene privatno Privatno se sigurno toliko ne čeka, a i operacija se radi ambulantno (i većinom na moderniji način), dakle odmah se ide kući, dok se u bolnici. Keratoconus - Stranica 89 lip 2012Tražim liječnika, specijalista. Sve o katarakti (sivoj mreni) u 10 pitanja i odgovora - Ordinacija.

Operacija mrene privatno
Siva mrena ili katarakta je zamućenje očne leće. Klasična, ekstrakapsularna operacija sive mrene polako se napušta. Jedini način liječenja katarakte je kirurški. Pregled prije operacije sive mrene s biometrijom, 650,00 kn.


Operacija mrene privatno
Katarakta ili siva mrena jest zamućenje očne leće. Uklanjanje sive mrene najčešći je zahvat na ljudskome tijelu. Ne čudi stoga što je operacija sive mrene postala najčešća izvođena. O samoj operaciji mrene ne znam mnogo, ali sam na internetu pronašao. Najčešće nastaje kao posljedica starenja, no također može nastati kao posljedica. Cijena u privatnim praksama varira i kreće se oko 12-14 tisuća kuna. Zahvaljujući najmodernijim aparatima uz upotrebu vrhunskih materijala rješite se mrene na oku!


Refraktivna hirurgija Excimer laserom kod odraslih, 550 EUR. Specijalna bolnica Sveti Vid je specijalizovana za najsavremenije intervencije: operacija katarakte, lasersko skidanje dioptrije, glaukom, strabizam, dečija.

Operacija mrene privatno
Samo je meni dosta plaćanja po privatnim poliklinikama. Proširenjem ponude pružamo mogućnost našim sugrađanima da bez čekanja obave operacije katarakte (mrene), glaukoma, spuštenih kapaka, ječmenca, očne. Većina nas čula je za operaciju mrene (katarakte) od rođaka, prijatelja, a neki su se čak. Operacija katarakte, premium lens, 1300 EUR.


Nova metoda: Ultrazvučna fakoemulsifikacijska ekstrakcija s implantacijom leće (u narodu krivo nazvana "laserska" operacija) Prednost ove.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.