ponedjeljak, 11. prosinca 2017.

Reparacija uljne pumpe

Reparacija uljne pumpe II▻uljna pumpa VW AUDI SEAT SKODA 2. CR SERVIS MODULA Servis modula uljni. Preko 150 uspjesni reparacija uljnog modula.

Reparacija uljne pumpe
Vw uljne pumpe repariranj, Vogošća, Vw uljna pumpa popravak. Reparacija modula uljne pumpe Vw Audi, Travnik, Uljna Pumpa Vw Audi itd. Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku. Evp jednp pitanje za one sa iskustvom , često slušam problem uljna pumpa obratiti pažnju na nju odnosno tačnije na njen pogon poišto su.
Reparacija uljne pumpe
BMM i BMP motori poseduju uljnu pumpu sa „balancer shaft-om“.


Ovaj sistem podmazivanja je relativno loše rešen i može da uzrokuje druge. Set za reparaciju pumpe goriva, Kaiš, EGR ventil, Senzor goriva, Regulator ler gasa. M vrsi reparaciju osovine uljne pumpe VW- Audi 2. Tandem pumpa za Golf 5, Passat b6 2. Isprana, tanje se vidi i na slikama da je kao nova. Jos dosta polovnih originalnih delova za VW. Ukoliko uljna pumpa ne održava potrebni pritisak ulja u motoru. Također, u većini slučajeva djelimično oštećena turbina može se reparirati.

Reparacija uljne pumpe
U slučaju da se okrene pogonska šesterokutna osovina u svom ležištu mi vršimo popravak ležišta šesterokutne.


Zaključimo – najbolje je reparirati originalnu ATM ili ju naručiti po broju šasije. Koliko je pametno reparirati turbinu? Dizel gorivo vise ne curi, ali curi ulje na sastavu pumpe i bloka motora. Ako je uzrok ovakvog ponašanja automobila pumpa, njeftinije bi mi bilo reparirati, a ako to nije moguce molim vas da mi sugerirate. Ovi od 170ks nemaju u sebi osovinicu uljne pumpe,a od 140ks imaju. Ali tu osovinicu zamenis ako te je strah zamenis je odmah cim kupis auto i menjas je na. TDI pucaju bregaste, uljna pumpa se kvari (košta oko 3500 eura), turbo.


FRENKIT je kompanija specijalizovana za proizvodnju i distribuciju kocionih komponenti, setova za reparaciju hidraulicnih kocionih sistema kao i sistema. Kvar dizne je najčešće problem, potreban reparacija ili zamena dizni. Drugo na početku je volvo koristio klipne pumpe ulja a kasnije zupčaste. Ali nema se tu sto puno reparirati,pumpa radi ili ne,prije ce biti da je. Vršimo prodaju vodenih pumpi proizvođača Metelli, Kolbenschmidt i AIRTEX-a, poznatih po kvalitetu. U prodaji uljnih pumpi značajno mesto zauzimaju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.