ponedjeljak, 11. prosinca 2017.

Sivi dim iz auspuha

Sivi dim iz auspuha Sivi dim iz auspuha Ponekad vam boja dima koji izlazi iz auspuha može dati znak da sa vašim. Pa tako možete primetiti plavi, sivi, beli ili crni dim, a evo i na šta. Svaki dan na cesti možemo primijetiti barem nekoliko automobila koji iz auspuha ispuštaju karakterističan plavičasti dim.

Sivi dim iz auspuha
Sivi dim iz auspuha
No problem sa bijelim dimom iz auspuha je oèigledno ostao! Bio sam na dijagnostici i majstor mi tvrdi da je u pitanju senzor za protok zraka! CRNI dim iz auspuha,ili BJELI dim ,sta znaci prvo a sta drugo. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoNakon toga zadimi plavi dim, nije dimna zavjesa, ali se dosta primijeti. Jesu li to samo gumice ventila ili je motor spreman za.


Jel normalno da golf V dizel izbacuje puno bijelog dima na auspuh. Svijetlo plavi dim znaći da troši ulje. Dim iz auspuha2 sij 2015Golf IV - plavkast dim prilikom paljenja27 pro 2012Potrosnja ulja27 ožu 2009Audi A4 1. Ako su gasovi konstantno beli, crni ili plavi imate problem: Crni dim. Beli dim označava da vodena para izlazi iz auspuha. Ako vaš automobil izbacuje plavi dim znači da je.

Sivi dim iz auspuha
Svaki Vozac Morao Bi Da Zna Sta Znace Crni Plavi Beli I Sivi Dim Iz Auspuha.


Dakako, u ovom slučaju možete uvijek nastaviti dodavati ulje u.

Sivi dim iz auspuha
To što ide plav dim na auspuh kod paljenja može bit da su ti i gumice. Ako sukne plavkasti dim na prvom paljenju - to ti mogu biti ili vodilice ili. Mogući uzroci: Turbokompresor neispravan; Odušak motora prigušen ili začepljen; Prljav ili prigušen filter vazduha; Previše ulja. Visoki obrtaji i puna projektovana snaga traze savrsen benzin i jos savrsenija podesenja. Plavi dim na auspuh znaci da sagoreva ulje. Ulje moze da dospe u komoru za sagorevanje ako su lose gumice ventila, dihtung glave ili karike.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.