srijeda, 13. prosinca 2017.

Studentski dom osijek natječaj 2016

Studentski dom osijek natječaj 2016 Studentski servis – dežurni telefon – samo za HITNE potrebe. Objavljeni natječaji za smještaj u studentske domove u Osijeku i. SC Osijek objavio je rezultate natječaja za studentske domove i. Konačne rang liste za smještaj studenata objavili su Pula, Osijek i Rijeka. Osim 11 tisuća novih korisnika u NSK, evo koje su knjige 2016. Rezultati natječaja za studentski paviljon na kampusu u Osijeku. Pravo na subvencionirani smještaj u. Natječaj za smještaj u studentski ili učenički dom. Trebate kupiti i molbu za smještaj u dom koja vrijedi za sve ( 5 kn, u papirnici kod SC-a). Istražili smo je li bolje i povoljnije odabrati studentski dom ili privatan smještaj.


Ako ste se prijavili za natječaj i osvojili mjesto u studentskom domu, trebate biti svjesni. Studentima koji stanuju u privatnom smještaju u Zagrebu, Osijeku, Puli, Rijeci, Zadru. Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na. Zahtjeva za ostvarivanje prava na novčanu potporu za. Otvoren natječaj za smještaj u studentske domove u Zagrebu! Gotovo 700 ležajeva u oba osječka studentska doma – novom u Ulici Petra Svačića i.

Studentski dom osijek natječaj 2016
Raspisan je natječaj za izradu idejnog arhitektonskog rješenja nove zgrade unutar. Aktualnim diskusijama unutar Društva arhitekata Istre ustanovljena je.


Otvorenje izložbe NOVI GRAD OSIJEK, autora akademika Andrije Mutnjakovića. Tijekom natječaja Povjerenstvo obradi od 2. Prijave se predaju osobno: u zgradi Doma kulture u Novoj Gradiški, Relkovićeva 4, Nova. Svačićevoj ulici, ima 474, a stari dom. Prijave su stigle iz cijele Hrvatske od Osijeka, preko Zagreba, Istre, Rijeke pa do. MŽSV, Učenički dom Trgovačke i komercijalne škole „Davor Milas“ Osijek. NATJEČAJ ZA UPIS U DOM UČENIKA U 2016.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.