ponedjeljak, 22. siječnja 2018.

Dalekovod posao

Dalekovod posao Dalekovod posao Ukoliko želite ostaviti Vaše podatke u našoj bazi kandidata ili se prijaviti na otvoreni natječaj, molimo Vas da ispunite on-line obrazac za prijavu. Zanima me što se točno radi tamo, kakvi su uvijeti i kakve su plaće. Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Dalekovod posao
Najveća ponuda poslova u kategoriji Instalacije, održavanje i popravci. Predajte životopis i pronađite posao. Opis poslova: Elektroinstalacijski radovi na dalekovodima 110kV, 220kV i 400kV; Rekonstrukcija vodova.
Dalekovod posao
UGOVOR po principu ključ u ruke uključuje izgradnju dvije dionice dalekovoda ukupne dužine više od 100 kilometara, a izvedba oba projekta.


Riječ je o izgradnji 400 + 110 kV dalekovoda Lieto-Forssa na jugu Finske, u ukupnoj dužini od 67. Na montažu dalekovoda tako mogu samo mladi i vrlo sposobni, a posao nosi rizik i plaću od 4. Greška: sadržaj nije moguće učitati. Polskie Sieci Elektroenergetyczne (PSE) sporazumno su. Tvrtka će graditi 400 i 110 kV dalekovod u dužini 67 km. Dalekovodu posao za 20 milijuna eura. Kao hrvatska kompanija jako smo zainteresirani za taj posao.

Dalekovod posao
Bosna i Hercegovina je jedina zemlja u regiji koja izvozi električnu energiju i u prvih pet mjeseci 2015. Posao izgradnje transformatorske stanice dobiven je u konkurenciji nekoliko renomiranih međunarodnih.


Jooble – sve ponude poslova na jednom mjestu. Vrijednost ovih radova je 12,5 milijuna EUR. PC Proizvodnja; PC proizvodni inženjering; PC za financije,zajedničke poslove. Radovi će, s obzirom na vremenske uvjete i iznimno kratko razdoblje u kojem ih je moguće izvoditi (između ožujka i listopada), započeti. Potpisan ugovor s britanskom kompanijom Costain za poslove projektiranja na projektu obnove dalekovoda.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.