petak, 19. siječnja 2018.

Kupnja auta na firmu od fizičke osobe

Kupnja auta na firmu od fizičke osobe Da krenemo od jednostavnijeg: upotreba privatnog automobila u službene. Ako poduzeće kupuje rabljeni osobni automobil, koji služi za osobni prijevoz, od fizičke osobe koja nije obveznik poreza na dodanu vrijednost. Zanime me procedura kupnje polovnog auta kojeg bih registrirao na firmu zbog bonusa od 50% kojeg jedino tako mogu iskoristiti jer sam stari auto isto prodao. Tvrtke zbog uštede kupuju rabljena vozila na fizičke osobe - Poslovni. Spremljeno u privremenu memorijuSlično25. Motiv kupnje vozila na pravnu osobu do ožujka 2012.


Molim korekciju za slijedeće tvrdnje: Kod kupovine vozila na firmu, gleda se ukupna cijena vozila sa trošarinom? Vozila za tu svrhu su kupljena na fizičku osobu. Na koji način je moguće prepisati vozila na. Prilikom nabavke novog ili rabljenog osobnog automobila za potrebe. EU, poduzetnik kao kupac automobila plaća. Da li mogu za obrt kupiti rabljeni automobil od fizicke osobe?


Da li ima nekih posebnih stvari za paziti tipa kakv ugovor bi trebao biti, kako. Kupnja automobila nije uvijek jednostavan posao, pogotovo ako ste se. U slučaju kupnje vozila od fizičke osobe potrebno je: kupiti ugovor o kupoporodaji motornih vozila (u svim papirnicama, 4 primjerka); ovjeriti. Ako kupujete vozilo kao fizička osoba kredit je isplativiji način. I fizičkim osobama koje su u sustavu PDV-a ta bi se opcija mogla isplatiti. Porezni tretman osobnih automobila (vozila) u poslovanju.


Zabluda: „Automobili za osobni prijevoz ne smiju se više kupovati na firmu“. Naslovnica; Kupnja rabljenog vozila. Fizičke osobe ne plaćaju PDV, jer je on već plaćen u zemlji EU u kojoj je vozilo kupljeno. Poštovani, Poduzeće u kojem sam zaposlena je u blokadi već 3 godine i dužno mi je poveći iznos novaca na ime plaća po cashu, 2 po računu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.