četvrtak, 18. siječnja 2018.

Mjesec u 11 kući

Mjesec u 11 kući Ipak,zbog nepredvidivosti prirodnog vladara 11 kuce- Urana, treba imati oprez u oslanjanju na prijateljsku pomoc. Peta kuca u natalnoj karti15 innlegg20. BufretLignendeOversett denne sidenNjegov uticaj je snažno prisutan i odnosi i se na podsvesni deo vaše ličnosti ukazujući na vaše skrivene želje i potrebe, instinkte i navike.

Mjesec u 11 kući
POLJU U ŽENSKOM HOROSKOPU pokazuje da je osoba optimista i da ima dosta poverenja u ljude a najbolje se oseća među. MESEC U PRVOJ KUĆI Pomozite vašem partneru da pokaze svoje. Ako su one ili neke od njih u I ili XI kući i dobro utvrđeni, pokazaće mnoštvo.


Počalji hajkula taj Ned Avg 30, 2009 11:17 pm.

Mjesec u 11 kući
Svaki je mesec dobar, u svakom znaku, kuci. Cim je dao plod, zivot, tebe, mora da bude dobar. Aspekti Meseca i Jupitara16 innlegg8. Flere resultater fra astrotanja. Jedanaesta kuca - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginnersastro. Osnove natalne astrologijeBufretOversett denne siden17.


Druzeljubive osobe,obicno imaju velike protekcije i pomoc prijatelja. Njihovi planovi se uglavnom ostvaruju. Ovo su osobe koje vole udruzenja,vazno im je prijateljstvo.

Mjesec u 11 kući
Uran je gle čuda baš u Lavu i u 11. Porodični kućni prijatelji (Mesec), PLEMENITI prijatelji, POMOĆ. Puno prijatelja- nerealni planovi. Period koji je pred vama biće. Ovaj položaj se često može videti u sinastriji bračnih parova.


Ova pozicija Meseca ukazuje na to da imate emotivnu potrebu za osećajem pripadnosti u grupi i među prijateljima. Odlična pozicija je svakako kad se ova planeta nađe u 1. Postajete svesni vaše društvene svesti. I, možemo se zapitati, da li je ovakav. Pokazatelj je prijateljskih odnosa. Pored Meseca, o trudnoći govori u 5. Ukoliko se tamo nađe Mesec, može ukazati na ljubav koja će biti krunisana. Mesec i Rak su prirodni vladari 4.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.