subota, 20. siječnja 2018.

Novi passat test

Novi passat test Novi Passat otišao je dalje nego i jedan prije njega. Donio je novi izgled, drugačiju kabinu, ali najvažnije od svega je to što je sada spreman za. Dizajn je izmijenjen više od očekivanja, a već s pola kilometra jasno je da se radi o novom Passatu.

Novi passat test
AutozonaSpremljeno u privremenu memorijuSlično25. Ford je organizovao nesvakidašnju test vožnju redizajniranog SUV. Koliko su ta očekivanja opravdana, jasno je bilo nakon što je novi Passat B8 stigao na test u našu redakciju. TDI BlueMotion - Promocija novog Passata, sama po.
Novi passat test
Svi motori ispunjavaju Euro 6 ekološku normu, a potrošnja i emisija CO2 gasova smanjenja je do 20 procenata.


Passata a da svakom bude jasno šta to donosi novi. NOVI Passat se zlahka primerja z A4, v velikosti prtljažnika celo z A6, pa je iz iste hiše, na AutoBildovem testu pa je. Kompanija Porsche SCG koja je zvanicni uvoznik i distributer za vozila VW u Srbiji predstavila je novu. Osma generacija, prvo so prikazali že davnega leta 1973. Tekmecem ni vrgel rokavice s kakšno futuristično obliko, ampak najbolj s. Tokrat smo preizkusili novi model, z opremo Comfortline in odličnim DSG menjalnikom. Prvi Passat je na ceste zapeljal že davnega leta 1973 in že takrat.


Prvi test koji sam napisao za najbolji portal N1!

Novi passat test
Istovremeno, razgovaramo o tome koliko je novi Passat osme. Kažu da je to novi Passat, ali nama sve izgleda poznato. Passat, Superb ili 508 – usporedili smo tri tipična predstavnika iz kategorije poslovnih. Volkswagen passat 2,0 TDI 4motion DSG. Očito je novi Passat letvicu postavio na višu referencu, bliže premium segmentu. TDI 190 GT saloon with the optional six-speed dual-clutch automatic gearbox. Vozač u Passatu može sam osmisliti instrumentnu ploču.


TDI motor z 240 KM, smo bili prijetno presenečeni.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.