četvrtak, 18. siječnja 2018.

Plavi dim iz auspuha benzinac

Plavi dim iz auspuha benzinac Svaki dan na cesti možemo primijetiti barem nekoliko automobila koji iz auspuha ispuštaju karakterističan plavičasti dim. Ponekad vam boja dima koji izlazi iz auspuha može dati znak da sa. Ako vaš automobil izbacuje plavi dim znači da je problem sa uljem, i da.

Plavi dim iz auspuha benzinac
Bjeli dim općenito kod svih benzinaca znači da je mašina pri kraju. Svijetlo plavi dim znaći da troši ulje. Nakon toga zadimi plavi dim, nije dimna zavjesa, ali se dosta primijeti. CRNI dim iz auspuha,ili BJELI dim ,sta znaci prvo a sta drugo.
Plavi dim iz auspuha benzinac
Plavi dim: sagorjeva ulje u cilindrima, izandjali "piston rings" a posebno uljni.


Crni dim plavičasti - ulje prolazi u cilindar isto kao u benzinca. Molim dal mi netko moze pomoci vezano za to da mi auto izbacuje plavi dim. Ako sukne plavkasti dim na prvom paljenju - to ti mogu biti ili vodilice ili gumice. Inace, ako su slabije gumice ventila dimi kad nakon duzeg kocenja motorom das nagli gas tad izbaci plavi dim. No problem sa bijelim dimom iz auspuha je oèigledno ostao! Bio sam na dijagnostici i majstor mi tvrdi da je u pitanju senzor za protok zraka! Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicuPlavi dim na auspuhu motora? Mogući uzroci: Turbokompresor neispravan; Odušak motora prigušen ili začepljen; Prljav ili prigušen filter vazduha; Previše ulja.


Plavi dim iz auspuha benzinac
Bijeli dim - voda, plavi - ulje :da:. Ja sam otvorio istu temu ali za punta benzinca. Plavkast dim izbacuje samo tokom prvog paljenja ujutro, kasnije se ne pojavljuje. Ponavljam - plavi dim kod starta NIKAKO nije dobar znak. A i da je benzinac, kako bi onda zbog dizni dimio plavo? Ne moze zbog dizni da dimi plavi dim pa cak i da je spejs satl.


Motocikli: Benzinski motoriCrni dim ukazuje na gresku oko. Dizel motoriCrni dim obavezno su produvane karike, beli i plavi dim isto. Ako su gasovi konstantno beli, crni ili plavi imate problem: Crni dim. Beli dim označava da vodena para izlazi iz auspuha. Plavi dim – radi se o curenju ulja koje zatim sagorijeva zajedno s gorivom. Dakako, u ovom slučaju možete uvijek nastaviti dodavati ulje u.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.