petak, 19. siječnja 2018.

Portal svijesti 2015

Portal svijesti 2015 Stanley Milgram jedno je od najpoznatijih imena američke psihologije 20. Njegov kontroverzni eksperiment proveden početkom. Spoznaja Meditacija Nova Vizija Postoji mjesto gdje ono što zovemo Bogom susreće sebe, to je mjesto.

Portal svijesti 2015
Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti. Spremljeno u privremenu memorijuSlično31. Da li svijet u kojem vjerujete da živite postoji, ili je ono što smatrate stvarnošću tek veo iluzija. Prošlo je neko vrijeme otkako smo sjeli da bi imali sesiju.
Portal svijesti 2015
Portal Atma postoji u želji da s vama podijeli relevantne informacije koje vam mogu pomoći u različitim aspektima života.


Svakodnevno brinite za cjelokupno zdravlje uz portal za zdravlje i ljepotu CentarZdravlja. Promijenili smo svijest, ali i dalje koristimo stara razmišljanja kako bismo. Zemlje i čovječanstva, iskoristiti frekvenciju tog portala i. Svjesni da čovječanstvo prolazi kroz veliku preobrazbu, naš interes je pružiti. Portal Svijesti dijeli videozapis od EvolvePolitics. Ratko Martinović: Iskustva s Ayahuasce (2) - Promjena kuta gledanja ključ je transformacije svijesti. Jeste li se ikada zapitali kako su nestale civillizacije poput Maya, Azteca, Tolteca, Atlantide, Lemurije i brojnih ostalih? Drevni čovjek uvijek je imao simbiotski odnos s prirodom i interakciju sa svojim okruženjem sa stupnjem razumijevanja i komunikacije u kojoj se mnogi ljudi u.

Portal svijesti 2015
Prikazao je suštinu korporatizma na javnoj televiziji! Emisija novinara Krešimira Mišaka – Na rubu znanosti emitira se na HRT-u već 14 godina.


Proročanski majanski kalendar nije povezan s gibanjem planetarnih tijela. On funkcionira kao metafizička mapa evolucije svijesti i bilježi tijek duhovnog. Moguće su povremene poteškoće u radu portala. Postoji sedam avasthi ili stanja svijesti, od kojih su tri glavna i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.