nedjelja, 7. siječnja 2018.

Pravilno mijenjanje akumulatora

Pravilno mijenjanje akumulatora Akumulator je naprava koja se koristi u automobilima, a služi kao spremnik energije. U njemu se električna energija pretvara u kemijsku i to se. Q-Service Vam donosi više informacija o akumulatorima, zašto ih je bitno mijenjati i kada ih mijenjati.

Pravilno mijenjanje akumulatora
Frend treba promijeniti akumulator na Corsi 1. Treba li na nešto posebno paziti ili čisto sve odspojiti, stari van, novi unutra, spojiti i. Stoga ćemo u ovom broju pokušati objasniti način njegovog rada i dati nekoliko savjeta kako ga pravilno održavati akumulator da bi mu se u. Pitao (tamo neki...) svemogući Gugl "kako se vadi i stavlja akumulator + i -" Pa došao na moj blog.
Pravilno mijenjanje akumulatora
Pri pokretanju pomoću vanjskog akumulatora osobito su važne tri stvari:. Važan je i pravilan odabir kabela za pokretanje pomoću vanjskog. Akumulator može promjeniti dok je auto upaljeno samo u slučaju da mu alternator vrši dopunu struje u isti. Ako imaš slučajno voltmetar izmjeri.


Da bi se akumulator u automobilu najbolje iskoristio, redovito provjeravajte razinu tekućine u njemu i spojeve – najmanje jednom mjesečno. Problemi s akumulatorom obično se javljaju u zimskim danima, kada se. Kad ste ustanovili da je potrebna zamjena akumulatora, onda na red dolazi odabir. Prosječni vijek trajanja akumulatora je oko 3-5 godina, ali se pravilnim. Ah,sićam se kad sa naručiva auto mislim zbog pojačala ili webastog sam mora uzet jači akumulator.

Pravilno mijenjanje akumulatora
Ja ne praktikujem mijenjanje akumulatora dok auto radi.


Na kratkim relacijama akumulator se ne može sasvim napuniti. Ukoliko akumulator otkaže, kako pravilno pokrenuti motor pomoću kablova? Osim guma (koje su četiri pa su zato najskuplje), akumulator je najskuplji rezervni dio automobila. Pravilno lupkanje može doći i iz motora.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.