nedjelja, 7. siječnja 2018.

Ulje za kočnice golf 4

Ulje za kočnice golf 4 Zanima me kada treba mjenjati kočiono ulje. Moj golf je poprilično star, i naravno kočnice nisu kao što su nekad bile, tako da ja mijenjam.

Ulje za kočnice golf 4
Mislim ubrzo promjeniti i te tekucine, znaci ulje za mjenjac i ulje za kocnice, e sad veze. Sto se tice kocnica, ide ti DOT 4 tecnost, takodjer preporucujem original VW. Propada pedala kocnice2 srp 2013zuta lampica od ulja se ne gasi. Golf 2 lampica od ulja","rh":"elitemadzone.


Ulje za kočnice golf 4
Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku. Ulje ne smije biti lošije od DOT 3, a auto ima ABS (ako to nešto znači). Spremljeno u privremenu memorijuSlično19. Kvalitetni tekućine za kočnice za hidraulične kočione sustave i kontrole zglobova u osobnih automobila, kamiona i motocikala. Tako da motorno ulje dode u sve podizace, po potrebi podesite kut predpaljenja, po potrebi. PITANJE: Posjedujem vozilo Golf IV 1. Kada pritisnem kocnicu cviljenje prestane i opet nakon kratkog vremena se ponavlja.


Па шта није јасно, па ДОТ-3 или ДОТ-4 се мењају на сваке 2 године и то је то. V sipam ATE +ABS+ESP jer na seminarima.

Ulje za kočnice golf 4
Održavanje polovnog Volkswagena Golfa IV 1. Prednje kočne pločice su elementi kočnica koji se najčešće. Naime, ulje za kočnice je veoma higroskopno, odnosno apsorbuje. Prijasnji vlasnik nije nikad ni mjenjao kociono ulje i ko zna kad je poslednji put zamjenjeno, crno je i rijetko. Odgovori #4 : 23 Kolovoz, 2012, 21:11:43 ». Najčešće ako je sve uredu, a pedala kočnice propada, tada se zrak nalazi u cijevima za dovod ulja do kočionih. I koliko je ulja porebno kada ga se mjenja, naravno radi se o mom. Najprimetnija promena je pad temperature kljucanja - posle 3-4 godine.


I drugo pitanje, koje kociono ulje ide u golfa 2, da li je isto kod svih. Auto - Kako Se Proverava Ulje - Sta Je Obavezno Imati U Autu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.