srijeda, 17. siječnja 2018.

Unos vozila 2017

Unos vozila 2017 Bitno veće trošarine na starija vozila kojim bi unos starih i “prljavih” auta, kojih se zapadnoeuropska tržišta žele riješiti, postao sasvim neisplativ. Posebni porez za rabljena vozila plaćat će se u iznosu ostatka posebnog. Stupanjem na snagu novih trošarina na automobile 1.

Unos vozila 2017
Nova licitacija: Država prodaje 122 vozila, pogledajte što se nudi. A unos auta iz EU stalno rapidno raste, u prvih 11 mjeseci ove. Dodatno će porasti starost voznog parka, kao i uvoz (unos) vozila. Unos motornih vozila je svaki unos u Republiku Hrvatsku s teritorija države članice Europske unije.
Unos vozila 2017
Ako trgovci i registrirani trgovci rabljenim motornim vozilima unose, uvoze.


Kalkulator posebnog poreza (trošarine) za uvoz auta 2017. Nakon niza promjena u prijedlogu od 1. Zakon o posebnom porezu na motorna vozila. Prema najnovijim izmjenama Zakona o trošarinama na motorna vozila koje bi na snagu trebale stupiti 1. Hvala svima na prijavi problema i ispričavamo se radi istog! Izracun poreza kod kupnje rabljenog vozila iz EU. Novi Peugeot 3008 DKR kreće u obranu naslova na reliju Dakar 2017. Prilikom uvoza ili unosa pojedinačnog vozila, odnosno prije prve registracije u RH.

Unos vozila 2017
L3 i L4: Euro 3, ostali Euro 2, od 01.


Ulaskom Hrvatske u EU, postupak oko unosa rabljenih vozila prilagođen je. S obzirom da je Hrvatska postala dio jedinstvenog tržišta EU (otuda i naziv unos umjesto uvoz) više se prilikom unosa vozilo ne prijavljuje na. Uvoz vozila je svaki unos vozila u Europsku uniju iz trećih država, dok je. Od vrhunski tuniranog Golfa do vladinog Genšera; srijeda, 18. Kada se odlučite za unos ili uvoz vozila, a prije same kupnje, preporučujemo. Na niže navedenoj poveznici možete preuzeti popis vozila koja udovoljavaju propisanim zahtjevima (stanje rujan 2014.).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.