srijeda, 17. siječnja 2018.

Veleučilište u šibeniku turistički menadžment

Veleučilište u šibeniku turistički menadžment Specijalistiki diplomski stručni studij Menadžment utvrdilo je izborne rezultate i o tome donijelo Zapisnik. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoSmjer: INFORMATIČKI MENADŽMENT. Program stručnog studija Menadžment sa smjerovima turistički menadžment i informatički menadžment namijenjen je.

Veleučilište u šibeniku turistički menadžment
You can return ← Home or search for the page you. Veleučilište u Šibeniku Fakulteti i visoka učilišta. Priloženi su podaci o radnom iskustvu.


Turistički menadžment, Informatički menadžment, Cestovni promet.

Veleučilište u šibeniku turistički menadžment
Problem šibenske visokoškolske ustanove primarno je u slaboj kadrovskoj. Zadnju skriptu menadzment usluga dodala mijau80 08. Visokoj školi za turistički menadžment u Šibeniku. Visoka škola za turistički i informatički menadžment, Šibenik. Usvajanje principa HKO-a u sustavu visokog obrazovanja u sektoru turizma.


Obrazovanje vrhunskih menadžera iz područja sporta i turizma. Marketinški menadžment, Marketinško komuniciranje, destinacijski menadžmenti Ekonomiju. Ključne riječi: Cetina, rijeka, valorizacija, tradicija, posebni oblici turizma. Visokom školom za menadžment u turizmu i informatici iz Virovitice.

Veleučilište u šibeniku turistički menadžment
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji. Studiju menadžmenta 956 studenata, Upravnom studiju 427.


Visoke škole za turistički menadžment u Šibeniku u siječnju 2006. Svoje prve korake u poduzetništvu napravili su prošle. Kolegij menadžment sluša druga godina turističkog i informatičkog menadžmenta. Trenutačno pohađa doktorski studij općeg menadžmenta u Mostaru. Međunarodnog kongresa studenata turizma te stipendist Dogus grupe 2014. Petar Garijan, bivsi profesor Veleucilista u Sibeniku, odnedavno u mirovini.


Profesor je nedavno izdao knjigu Brend menadzment turisticke destinacije koja se.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.