četvrtak, 8. veljače 2018.

Hep psihologijsko testiranje

Hep psihologijsko testiranje Stranica 7-Hrvatska elektroprivreda - HEP Informacije o. HEP-om, šta da očekujem na testiranju? Kako izgleda selekcijski postupak za zapošljavanje u HEP grupi?

Hep psihologijsko testiranje
Selekcijski postupak obuhvaća psihologijsko testiranje, kao prvi korak, te najčešće dva kruga. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoHrvatska elektroprivreda - koncern koji se bavi proizvodnjom, prijenosom i distribucijom električne energije, te opskrbom kupaca toplinom i distribucijom plina. Oni procjenjuju informacije koje dajete ispitivaču. Zapravo, točnost rezultata testa ovisi o tome koliko pažljivo i. Sjećam se kad sam se kandidirao za zapošljavanje u HEP-u prije puno. Prije svega, psihološko testiranje baš nije jeftina procedura i ako vas je poslodavac već odlučio u nju uključiti, znači da ste ušli u vrlo uski krug odabranih. Naime, zanimalo nas je kako to da se ne može organizirati veće psihološko testiranje, ako treba i na državnoj razini, a čiji bi rezultati vrijedili.


Na testiranje za posao u jednoj državnoj upravnoj organizaciji pozvano je osmero. Psihologijsko testiranje se bazira na struktuiranim vježbama postavljenim u formi pitanja s više ponuđenih odgovora. Psihološko testiranje za posao može trajati od dva i pol do tri sata, a razgovor kandidata s psihologom oko sat vremena, kaže psihologinja. I USAVRŠAVANJA ZAPOSLENIKA PODUZEĆA. Vizija HEP grupe je da bude hrvatski energetski lider s rastućim udjelom na regionalnom. U potrazi za poslom važan je svaki detalj, od besprijekornog životopisa do ostavljanja dobrog dojma na razgovoru za posao.

Hep psihologijsko testiranje
Dodao je kako su testovi inteligencije podosta nalikovali onima koji se viđaju. Ugovor o korištenju psihologijskih mjernih instrumenata br.


Oni koji zadovolje kriterije na testiranju, bit će pozvani na intervju s. INA - Industrija nafte OTP Banka HEP d. HEP ne planira otpuštati višak radnika već starije radnike poslati u mirovinu te ističe kako je nužno zaposliti mlade inženjere koji bi sljedećih. U prvoj je fazi postupka psihološko testiranje, a nakon toga slijede razgovori na temelju kojih rukovoditelji donose konačnu odluku.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.